LUONTO

Luonnosta saa voimaa arjen keskelle. Meiltä löydät aitoja luontokokemuksia läheltä kaupunkien vilskettä. Tutustu luontokokemuksiin alta!

MOOD OF FINLAND     

Mood of Finland ei ole matkatoimisto eikä matkanjärjestäjä, vaan tarjoaa pääasiassa elämyksiä luonnossa ja urban&nature – teemaisesti  kotimaisille ja kansainvälisille vierailijoille. Mood of Finlandin alatoiminimi Mood of Nature tuottaa luontopalveluita joihin yhdistetään usein Rakkauden Metsä – kokemus.

UUDENMAAN ERÄMATKAT  

Uudenmaan Erämatkat tarjoaa aitoja luontoelämyksiä jokaisena vuodenaikana yrityksille ja yksityisille henkilöille. Suomen luonto on kiehtova ja monipuolinen ja jokaiseen vuodenaikaan liittyy oma hohtonsa. Luonnossa liikkuminen ympärivuoden on monen ihmisen voimavara, sitä se voi olla myös yrityksellesi. Toimimme pääasiassa Hyvinkäällä, mutta palvelemme myös muualla Uudellamaalla sekä Kanta-Hämeessä. 

Tapahtuman järjestäminen luonnon keskellä tekee siitä mieleenpainuvan. Toteutamme vuosien kokemuksella työkyky-, työhyvinvointi- ja virkistyspäiviä isoille ja pienille ryhmille. Polttarit, syntymäpäivät ja muut juhlien järjestelyt kuuluvat myös ohjelmistoon.

ELÄMYKSEN TAIKA

MÄNTSÄLÄ     

Aktiviteetteja ja ohjelmia luonnossa ja kulttuurimaisemissa ympäri Uuttamaata.

Sarvikota – Lapin tunnelmaa huokuva suuri lapinkota Mustijoen varrella Mäntsälässä. Tyky- ja virkistyspäivät aktiviteetteineen, elämyskokoukset palveluineen. Myös yksityishenkilöille melontaretkiä koko kesän. Lapin tunnelma lähempänä kuin luuletkaan!

METSÄNAUTTI

TUUSULA     

Tuotamme vieraillemme ainutlaatuisen ja elämyksellisen luontokokemuksen puhtaassa Suomen luonnossa. Vuokraa Tentsile metsässä yöpymistä varten ja koe elämyksellinen yö luonnon rauhassa, tai lähde ammattitaidolla järjestetylle, vastuulliselle retkelle.

Retket toteutetaan vuodenajoista, luonnon antimista ja kaikista aisteista nauttien – vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen, kestävän kehityksen periaatteilla.

SEIKKAILUSVEITSI

HYVINKÄÄ     

Koko perheen seikkailupuisto Hyvinkäällä. Monipuoliset radat tarjoavat haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille ja seikkailunhaluisille ulkoilijoille. Tarjontaamme kuuluu turvalliset, puihin rakennetut seikkailuradat sekä Suomen huimin vaijeriliukurata. Luontopolut kutsuvat reippailemaan joko opastuksella tai aivan omatoimisesti.

SOLTTILAN MAJA

RAJAMÄKI

Tervetuloa tutustumaan hyvinkääläisen luonnon monimuotoisuuteen! Tarjolla on luonnon rauhaa ja hiljaisuutta. Edetään rauhallisesti kuullostellen, katsellen ja keskustellen. Tarjolla on mm. Luonnon antimet -retki, Kurkisuo -kierros sekä Metsäretki Kalkkivuoreen.

Varausaikataulu on joustava ja kaikkia retkiä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

VEGA ADVENTURE

     

Vega Adventure tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ja monipuolisia luontokokemuksia Etelä-Suomen rannikoilta arktisille tuntureille. 

SVEITSI RENT

HYVINKÄÄ     

Sveitsi Rent järjestää ohjattuja eFatbike-retkiä yrityksille ja ryhmille Hyvinkään mahtavilla maastopyöräilyreiteillä. Vuokraamme pyöriä myös omatoimiajoon. Sveitsi Rent toimii Hotel Sveitsin yhteydessä ja olemme auki ympäri vuoden.

VAUHTIFARMI

NURMIJÄRVI     

Vauhtifarmi järjestää luontoelämyksiä kuten metsäjoogaa, skumppajoogaa ja metsäkylpykokemuksia. Tutustu tarkemmin palveluihin linkistä.