KOKOUKSET

Kokoukset

Alta löydät laadukkaimmat kokous- ja juhlatilat. Tarjolla on lukuisia erilaisia ja moneen käyttötarkoitukseen mukautuvaa tilaa, olipa kyseessä maailmanluokan seminaari, virkistyspäivä tai intiimi juhlaillallinen.

Hotel Sveitsi

Hyvinkää

Hotel Sveitsissä järjestät kaikki elämäsi tilaisuudet. Olipa kyseessä maailmanluokan seminaari, kompakti palaveripäivä tai intiimi juhlaillallinen, asiantunteva henkilökuntamme palvelee lämpimällä ja huolehtivaisella asenteella.

Olemme mukana henkilökohtaisissa juhlahetkissäsi, häistä ja perhejuhlista saunailtoihin sekä viikonlopun romanttisiin irtiottoihin.

Tarjolla on liki 40 moneen muuntuvaa tilaa: auditorioita, kokoustiloja ryhmätyötiloineen ja tunnelmallisia kabinetteja.

Sveitsiin on helppo tulla – vain 45min Helsingistä ja laaja ilmainen parkkialue.

Scandic Hotels

Hyvinkää

Scandic on yksi Suomen suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Järjestämme ammattitaitoisesti niin kokoukset, konferenssit kuin juhlatkin – nyt myös digitaalisesti hybriditapahtuman muodossa.

Meiltä löytyvät sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin. Hybriditapahtumalla voit kasvattaa osallistujamäärää entisestään. Ammattitaitoiset asiantuntijamme räätälöivät halutessasi juuri teille sopivan tilaisuuden kokouspaketit turvallisuus huomioiden.

Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee Hyvinkään rautatieaseman vieressä, josta on hyvät yhteydet ympäri Suomen.

Solttilan Maja

Hyvinkää

Solttilan Maja on erinomainen kohde, kun haluat juhlia tai kokoustaa tunnelmallisessa ja rauhallisessa maalaismaisemassa.

Päärakennuksemme tarjoaa juhlatilan jopa 60 vieraan tilaisuuksiin ja piha-aluetta hyödyntäen jopa suuremmallekin väelle.

Oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat tai muu hyvä syy juhlia, palvelemme sinua aina henkilökohtaisella otteella. Olet meille tärkeä!

Sarvikota

Mäntsälä

Elämyksiä ja lapintunnelmaa suuressa kodassa Uudellamaalla Mustijoen rannalla.

Etsitkö erilaista tilaa kokoukselle, työhyvinvointipäivään, virkistyspäivään, yksityisiin juhliin tai ehkä jopa hääpaikaksi? Sarvikota on elämyksellinen kokous- ja juhlatila erilaisuutta ja eksoottisuutta kaipaavalle ryhmälle. Toteuta kotajuhlat, jotka muistetaan pitkään.

Kotaan mahtuu yhtäaikaisesti jopa 80 henkilöä tuijottelemaan tulta ja nauttimaan tunnelmasta.

Uudenmaan Seuramatkat

Matkanjärjestäjä / matkatoimisto

Uudenmaan Seuramatkat on matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka tuntee HelsinkiNorth -alueen kuin omat taskunsa. Paketoimme ryhmille ja yrityksille sopivat matkapaketit kuljetuksineen, ruokailuineen, majoituksineen, aktiviteetteineen, kokoustiloineen ja opastuksineen.