KOKOUKSET

Alta löydät laadukkaimmat kokous- ja juhlatilat. Tarjolla on lukuisia erilaisia ja moneen käyttötarkoitukseen mukautuvaa tilaa, olipa kyseessä maailmanluokan seminaari, virkistyspäivä tai intiimi juhlaillallinen.

HOTEL SVEITSI

HYVINKÄÄ     

Hotel Sveitsissä järjestät kaikki elämäsi tilaisuudet. Olipa kyseessä maailmanluokan seminaari, kompakti palaveripäivä tai intiimi juhlaillallinen, asiantunteva henkilökuntamme palvelee lämpimällä ja huolehtivaisella asenteella.

Olemme mukana henkilökohtaisissa juhlahetkissäsi, häistä ja perhejuhlista saunailtoihin sekä viikonlopun romanttisiin irtiottoihin. Tarjolla on liki 40 moneen muuntuvaa tilaa: auditorioita, kokoustiloja ryhmätyötiloineen ja tunnelmallisia kabinetteja.

Sveitsiin on helppo tulla – vain 45min Helsingistä ja laaja ilmainen parkkialue.

SCANDIC HOTELS

HYVINKÄÄ     

Scandic on yksi Suomen suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Järjestämme ammattitaitoisesti niin kokoukset, konferenssit kuin juhlatkin – nyt myös digitaalisesti hybriditapahtuman muodossa.

Meiltä löytyvät sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin. Hybriditapahtumalla voit kasvattaa osallistujamäärää entisestään. Ammattitaitoiset asiantuntijamme räätälöivät halutessasi juuri teille sopivan tilaisuuden kokouspaketit turvallisuus huomioiden.

Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee Hyvinkään rautatieaseman vieressä, josta on hyvät yhteydet ympäri Suomen.

KILJAVA RESORT

NURMIJÄRVI     

Kiljava Resort on monipuolinen ja viihtyisä kokous- ja kongressihotelli, jossa järjestät sujuvan kokouksen tai mieleenpainuvat juhlat majoituksineen ja tarjoiluineen. Meiltä löytyy sopivan kokoinen tila tapahtumaan kuin tapahtumaan, pikku illanistujaisista aina 400 hengen tapahtumiin saakka. Resortilta on vuokrattavissa myös oma rantasauna kristallinkirkkaan Sääksjärven rannalla.

SARVIKOTA

MÄNTSÄLÄ     

Elämyksiä ja lapintunnelmaa suuressa kodassa Uudellamaalla Mustijoen rannalla.

Etsitkö erilaista tilaa kokoukselle, työhyvinvointipäivään, virkistyspäivään, yksityisiin juhliin tai ehkä jopa hääpaikaksi? Sarvikota on elämyksellinen kokous- ja juhlatila erilaisuutta ja eksoottisuutta kaipaavalle ryhmälle. Toteuta kotajuhlat, jotka muistetaan pitkään.

Kotaan mahtuu yhtäaikaisesti jopa 80 henkilöä tuijottelemaan tulta ja nauttimaan tunnelmasta.

VAUHTIFARMI

NURMIJÄRVI  

Vauhtifarmilla järjestät yritysten virkistyspäivät sekä kokoukset, polttarit, häät tai muut juhlat räätälöitynä juuri sinulle. Kokoustiloja löytyy kaiken kokoisille ryhmille niin sisältä, terasseilta kuin luonnon keskeltä.

MARSKIN MAJA     

LOPPI

Marskin Majan upea ja rauhallinen alue vesistön läheisyydessä sekä mäntykankaiden keskellä tarjoaa kokouksille unohtumattoman ympäristön. Yhteistyökumppaniemme kautta on järjestettävissä monipuolisia aktiviteetteja kokouspäivän yhteyteen.

SOLTTILAN MAJA

RAJAMÄKI     

Solttilan Maja on erinomainen kohde, kun haluat juhlia tai kokoustaa tunnelmallisessa ja rauhallisessa maalaismaisemassa. Päärakennuksemme tarjoaa juhlatilan jopa 60 vieraan tilaisuuksiin ja piha-aluetta hyödyntäen jopa suuremmallekin väelle.

Oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat tai muu hyvä syy juhlia, palvelemme sinua aina henkilökohtaisella otteella. Olet meille tärkeä!

MAJATALO ELSA

MÄNTSÄLÄ     

Majatalon yleisissä tiloissa, kahvilassa tai takkahuoneessa pystyy pitämään noin 10 hengen kokouksia ja kokoustarjottavat hoituvat helposti Leipomo Viljaherkuilta.

TEHTAAN HOTELLI

KARKKILA   

Tule inspiroitumaan kauniiseen ruukkiympäristöön Tehtaan Hotellille Karkkilaan. Miljöö irrottaa arjesta ja tarjoaa rentouttavan kokousympäristön. Tyylikkäät kokoustilamme ovat helposti muunneltavissa ja yhdisteltävissä 3 – 120 hengen tapahtumiin. Räätälöimme oheisohjelmat tiimipäiviin tai johtoryhmien kokouksiin esimerkiksi polkujuoksusta tai äänimaljarentoutuksesta yksityiseen leffanäytökseen Kino Laikassa. Illalla vielä kenties sauna ja päivän läpikäyntiä yhdessä rennossa ilmapiirissä.
Toivotamme sinut ja kollegasi lämpimästi tervetulleiksi vieraaksemme Tehtaan Hotellille!

ARKIKULTA KULTTUURIKAHVILA

HYVINKÄÄ    

Jos kaipaat pieniin kokouksiin ja juhliin idylliset ja historian havinaa tulvivat tilat, niin Arkikultaan mahtuu max 10- 20 hlöä kokoustamaan.

METSÄNAUTTI

TUUSULA     

Metsänautin kota Tuusulan Rusutjärvellä lähiluonnon äärellä, jossa voit järjestää kokouksen ja nauttia nuotion loimussa evästarjoiluista.

Kotavaraus min 5 henkilölle max 15 henkilölle

Kodassa nokipannukahvi ja nuotiolettubuffetiin (lettu suolaisella ja makealla täytteellä) tarjoiluun. Kodan ympäristössä voidaan järjestää lähiluontoretki tai villiyrttiopastus.