TEKEMISTÄ

Tekemistä

Alueeltamme löydät tekemistä vuoden jokaiselle päivälle. Tutustu erilaisiin aktiviteettivaihtoehtoihin alla ja tule nauttimaan niistä vaikkapa perheen ja ystävien kanssa!

Melojia Mustijoella

Lumikenkien vuokraus

Hyvinkää

Lumikenkäily on helppoa; jos osaat kävellä, osaat myös lumikenkäillä! Komposiittilumikengät ovat tukevat, kevyet ja niissä on erinomainen pito mäissä pitkien piikkien ansiosta.

Iso Seikkailija

Hyvinkää

Anna luonnon koskettaa, löydä itsestäsi seikkailija! Ketterästi kuin orava, korkealla kuin lintu. Harjoita tasapainoasi, vartalon hallintaa, keskittymiskykyä – ja uhmaa korkeanpaikan kammoa turvallisesti!

Fatbiken vuokraus

Hyvinkää / Rajamäki

Koe Hyvinkäällä tai Rajamäellä sijaitsevat reitit ja retkikohteet läskipyörällä. Pyörät toimitetaan koodilukittuna ja koodin saat varauksen yhteydessä.

Sveitsin Elämyskeskus ja Rautateiden Kuninkaat

Hyvinkää

Sveitsin Luonnonpuistossa herkutellaan, rentoudutaan ja virkistytään. Suomen Rautatiemuseossa ihaillaan upeaa kokoelmaa jättimäisiä vetureita ja keisarillisia vaunuja kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä.

Tentsile-yöpyminen puussa

Hyvinkää

Varaa tentsile-puumajoite ja retkeile luontoystävällisesti Hyvinkään seudulla. Pystytämme tentsile-teltan ja opastamme Teidät paikalle nauttimaan 5. miljardin tähden yöstä.

Mega ZipLine

Hyvinkää

SeikkailuSveitsi koostuu 12:sta erillisestä köysiradasta. Radat on rakennettu puihin 1-15 metrin korkeuteen. Puiston erikoisuus on jääkautisen suppakuopan yli rakennettu vaijeriliukurata Mega ZipLine.

Ryhmäkiipeily

Hyvinkää

SeikkailuSveitsi tarjoaa mahtavat puitteet vauhdikkaaseen toimintapäivään. Ryhmäkiipeilyn avulla koet unohtumattoman seikkailupäivän vaikkapa TyHy- tai synttäriporukan kanssa.

Melojia Mustijoella

Joka­mies­melonta­retki

Mäntsälä

Mustijoki melontakohteena on ihanteellinen: kapoinen ja kiemurteleva, turvallinen ja lempeä. Tasoltaan retki on helpohko ja sopii henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta melonnasta.

Tutustu myös aktiviteetteja tarjoaviin yrityksiimme

Elämyksen Taika

Mäntsälä

Aktiviteetteja ja ohjelmia luonnossa ja kulttuurimaisemissa ympäri Uuttamaata.

Sarvikota – Lapin tunnelmaa huokuva suuri lapinkota Mustijoen varrella Mäntsälässä. Tyky- ja virkistyspäivät aktiviteetteineen, elämyskokoukset palveluineen. Myös yksityishenkilöille melontaretkiä koko kesän. Lapin tunnelma lähempänä kuin luuletkaan!

Korpeen

Hyvinkää

Monipuoliset luontoretket, retkeilyvälineiden vuokraus sekä retkeilyyn liittyvät oheistuotteet.

Mahdollistamme hyvinvointia lisääviä luontokokemuksia turvallisesti, laadukkaasti ja luontoystävällisesti. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisella otteella. Huomioimme asiakkaiden toiveet ja pyrimme räätälöimään palvelumme tarpeen mukaisiksi.

SeikkailuSveitsi

Hyvinkää

Koko perheen seikkailupuisto Hyvinkäällä.

Monipuoliset radat tarjoavat haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille ja seikkailunhaluisille ulkoilijoille. Tarjontaamme kuuluu turvalliset, puihin rakennetut seikkailuradat sekä Suomen huimin vaijeriliukurata. Luontopolut kutsuvat reippailemaan joko opastuksella tai aivan omatoimisesti.

Hotel Sveitsi

Hyvinkää

Hotel Sveitsi on moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajan aluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville.

Viihdekeskuksessa voit käydä elokuvateatterissa, sisäaktiviteettipuistossa, kuntosalilla, kauneushoitolassa, pakopelihuoneissa ja uimalassa.

Uudenmaan Seuramatkat

Matkanjärjestäjä / matkatoimisto

Uudenmaan Seuramatkat on matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka tuntee HelsinkiNorth -alueen kuin omat taskunsa. Paketoimme ryhmille ja yrityksille sopivat matkapaketit kuljetuksineen, ruokailuineen, majoituksineen, aktiviteetteineen, kokoustiloineen ja opastuksineen.