TEKEMISTÄ

Alueeltamme löydät tekemistä vuoden jokaiselle päivälle. Tutustu erilaisiin aktiviteettivaihtoehtoihin alla ja tule nauttimaan niistä vaikkapa perheen ja ystävien kanssa!
Melojia Mustijoella

Ohjattu eFatbike-retki maittavalla menulla

Hyvinkää

Mikä sen parempaa, kuin pyöräilyn lomassa pysähtyä veden äärelle nauttimaan höyryävä lohikeitto ja kupponen kahvia tuoreella korvapuustilla… Sopivan mittainen evästauko antaa kivaa lisäboostia ja matka eFatbikella jatkuu hymyssäsuin! Tarjolla on vaihtoehtoja myös pienempään nälkään.

Melojia Mustijoella

Kulttuuritapahtumia Arkikulta Kulttuurikahvilassa

Hyvinkää

Järjestämme pieniä kulttuuritapahtumia: Open mic, Lukuretriitit ja kirjoitusklubi säännöllisesti sekä voit tilata pienelle porukalle tyhyilyyn tai lahjakorttina:
-Taidetasting, joka sisältää helppoja luovia harjoitteita amatööreille
-Metsäsuihku, joka on matalan kynnyksen elämys luonnon elvyttävistä elementeistä kaupunkiluonnossa
-Runoretki, oletko luullut, että vain runoilijat runoilevat? Tule kokemaan miten omat runosi muodostuvat

Melojia Mustijoella

Joka­mies­melonta­retki

Mäntsälä

Mustijoki melontakohteena on ihanteellinen: kapoinen ja kiemurteleva, turvallinen ja lempeä. Tasoltaan retki on helpohko ja sopii henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta melonnasta.

Middle of Nowhere -taidepuisto ja kesäkahvila

Hyvinkää

Middle of Nowhere -taidepuisto ja kesäkahvila sijaitsevat Hyvinkään eteläpuolella pienessä idyllisessä 300 asukkaan Kaukasten kylässä. Suomen ensimmäisessä ITE-taiteeseen keskittyvässä taidepuistossa riittää ihmeteltävää koko perheelle. Puiston pitkospuureitti kulkee vanhojen kasvihuoneraunioiden läpi taianomaiseen metsään. Reitin varrella on hyvin omaperäisiä ja kekseliäitä taideteoksia, jotka on tehty metallista, puusta, kivestä ja erilaisista kierrätysmateriaaleista. Taidepuistossa on lisäksi vanha lumoava omenatarha, josta löytyy varsin erikoinen kesäkahvila.

Tamdemlento varjoliitimellä

Nummenpää / Hyvinkää

Varjoliito on helpoin, hauskin ja ehdottomasti aidoin tapa lentää. Millään muulla lentolaitteella et pääse näin lähelle aitoa vapauden tunnetta, tunnetta jota vain kotkat ja haukat ja muut linnut ovat kokeneet ennen meitä. Vauhtifarmi tarjoaa asiakkailleen tandemlentoja yhdessä kokeneen pilotin kanssa. Lento on mahtava kokemus ja loistava lahjaidea päivänsankarille.

Hiiliviisaasti Elämyksiin

HKI-MÄNTSÄLÄ-HYVINKÄÄ-HKI

Potkaise firman projekti tai virkistyspäivä käyntiin hiiliviisaasti luonnon helmassa. Koe elämyksen taikaa ja buustaa luovuus valloilleen. Ympäristönvaihdos auttaa tuulettamaan aivosi, käyttämään kekseliäisyyttäsi, kokemaan luonto sekä nauttimaan nuotioruuasta hiilineutraalisti!

Vauhtifarmin elämyksiä laidasta laitaan

Nurmijärvi

Elämyskeskus Vauhtifarmi tarjoaa vauhdikkaita elämyksiä Nurmijärven Perttulassa. Olemme polttareihin, yritysten virkistyspäiviin sekä kokouspaketteihin erikoistunut elämysyritys Nurmijärven Perttulassa. Olemme avoinna ympäri vuoden, mutta vain tilauksesta. Polttarilauantaisin on allasbaarissa rento meininki. Tutustu Vauhtifarmin erilaisiin elämysvaihtoehtoihin.

Ohjelmapalveluita Tuusulanjärvellä

Tuusula

Touhux järjestää erilaisia ohjelmapalveluita Tuusulanjärven rannalla Krapin yhteydessä. Ohjelmiin kuuluu esimerkiksi kirkkovenesoutu, luontoretket, murhamysteeri ja kicksparkkien vuokraus.

E-Fatbike pyörän vuokraus

Hyvinkää

Vuokraa pyörä Sveitsi Rentin laajasta valikoimasta ja lähde omatoimiselle pyöräretkelle nauttimaan vauhdista ja upeista luontokokemuksista. Kaikki pyörät sopivat kaiken tasoisille ajajille ja perehdytys pyörän käyttöön sisältyy palveluun.

Rentouttava Metsämieliretki Nuuksiossa

Nuuksio

Rauhallinen ja rentouttava luontoretki Nuuksioon Metsämieliteemalla ympäri vuoden. Luonnon hyvinvointivaikutukset ja mielen hyvinvointi yhdistyy Metsämielimenetelmän harjoitteilla. Harjoitteet ovat helppoja ja retken aikana toteutettavia, joista saa eväitä jatkossa myös omille retkille. Retkellä opitaan luonnosta saatavia hyvinvointivaikutuksia ja nautitaan luonnon läsnäolosta.

Tentsile -elämys Tuusulanjärvellä

Tuusula

Järvi, teltta, joka riippuu puussa, iltauinti, aamu-uinti, laavulla nuotion loimu, itsetehdyt retkieväät Teille valmistettu – tästä on elämys tehty Tuusulanjärven rannalla. Muita telttoja ei ole ympärillä – saatte nauttia elämyksestä rauhassa. Lammaskallion tila ja Metsänautti tarjoaa elämyksen maaseudun rauhassa Tuusulanjärven rannalla, nukkuen yösi Tentsile-puuteltassa. Puiden syleilyssä riippuen, järvinäköalalla, ei käpyjä selän alla. Taivas kattona ja ”makuuhuoneen” ovi järvelle, raikkaassa ja puhtaassa ilmassa.

Kaikki radat - SeikkailuSveitsi

Hyvinkää

SeikkailuSveitsi on vuonna 2016 perustettu seikkailupuisto Hyvinkäällä. Puisto sijaitsee Sveitsin upeissa maisemissa vain kivenheiton päässä Hyvinkään keskustasta. Puihin rakennetut köysiseikkailuradat tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja liikuntaa raittiissa ulkoilmassa. Lipulla pääset kokemaan SeikkailuSveitsin kaikki kiipeilyradat.

Melontapäivä Kytäjän Kulttuuri- ja Erämaisemissa

Kytäjä, Hyvinkää

Helsingistä hieman Pohjoiseen, Kytäjän mailla, kartanon kulta-aikoina, suurmaanomistaja ja humanisti Hjalmar Linderin vieraana kyläili kuuluisia aatelisia ja arvovieraita juhlimassa ja metsästämässä. Tänä päivänä maisemaa hallitsevat palkitut golf kentät, Kytäjärven ympärillä kasvava asutus- ja matkailutoiminta sekä luontoarvoiltaan arvokas ja suojeltu metsäalue. Matkaa tehdään rauhallisesti ja rantojen läheisyydessä intiaanikanootein, eikä aikaisempaa kokemusta tarvitse olla.

Lasten metsäsynttärit

Tuusula

Järjestä elämykselliset metsäsynttärit luonnon rauhassa! Metsäsynttäreitä juhlitaan ulkoilmassa, nuotion äärellä, metsässä seikkaillen. Järjestämme metsäsynttäreitä ympäri vuoden Tuusulassa, Rusutjärvellä.

Synttärit soveltuvat seikkailumielisille lapsille. Synttäreiden kesto on 2 tuntia. Sisältää ohjattua metsäseikkailua ikäryhmän tasoisesti, oman tikkupullan veistelyä ja tikkupullan paistoa, nuotiopopcornit ja mehut.

Mega ZipLine

Hyvinkää

SeikkailuSveitsi koostuu 12:sta erillisestä köysiradasta. Radat on rakennettu puihin 1-15 metrin korkeuteen. Puiston erikoisuus on jääkautisen suppakuopan yli rakennettu vaijeriliukurata Mega ZipLine.

Atlético de Madrid Akatemia - Jalkapalloleiri 7-16 vuotiaille

Hyvinkää 

Tule mukaan nyt ensi kertaa Suomessa järjestettävälle Atlético de Madrid Akatemian jalkapalloleirille. Treenien lähtökohtana on lajitaidot sekä pelin oppiminen. Harjoitukset on suunniteltu Atlético de Madridin ammattivalmentajien toimesta, pelaajien ominaisuuksia ja taitoja vahvistaen. Lisäksi leiri antaa valmiuksia kehittymiseen myös jatkossa. Leiri huipentuu lauantaiseen turnaukseen ja diplomien jakoon. 

Suomen Rautatiemuseo

Suomen Rautatiemuseo Hyvinkäällä tarjoaa kaikenikäisille kävijöille todellisen aikamatkan rautateiden kiehtovaan maailmaan. Museo sijaitsee kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Hanko-Hyvinkää -rautatien entisellä asema- ja varikkoalueella, joka on peräisin 1870-luvulta.