TEKEMISTÄ

Alueeltamme löydät tekemistä vuoden jokaiselle päivälle. Tutustu erilaisiin aktiviteettivaihtoehtoihin alla ja tule nauttimaan niistä vaikkapa perheen ja ystävien kanssa!
Melojia Mustijoella

Ohjattu eFatbike-retki Kytäjän upeisiin järvimaisemiin

Hyvinkää

Ota kertaheitolla kaikki ilo irti paksurenkaisista ja lähde ohjatulle retkelle ratkiriemukkaan henkilökuntamme opastamana! Sveitsi Rentin ohjatulla retkellä takuulla viihdyt – ja yllätyt! Ps. nämä eivät ole safareita.. vaan paljon enemmän!

Iso Seikkailija

Hyvinkää

Anna luonnon koskettaa, löydä itsestäsi seikkailija! Ketterästi kuin orava, korkealla kuin lintu. Harjoita tasapainoasi, vartalon hallintaa, keskittymiskykyä – ja uhmaa korkeanpaikan kammoa turvallisesti!

Melojia Mustijoella

Joka­mies­melonta­retki

Mäntsälä

Mustijoki melontakohteena on ihanteellinen: kapoinen ja kiemurteleva, turvallinen ja lempeä. Tasoltaan retki on helpohko ja sopii henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta melonnasta.

Sveitsin Elämyskeskus ja Rautateiden Kuninkaat

Hyvinkää

Sveitsin Luonnonpuistossa herkutellaan, rentoudutaan ja virkistytään. Suomen Rautatiemuseossa ihaillaan upeaa kokoelmaa jättimäisiä vetureita ja keisarillisia vaunuja kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä.

Virtuaaliopastus Suomen Rautatiemuseossa

Hyvinkää – online

Suomen Rautatiemuseon virtuaalisella opastuskierroksella pääset kurkistamaan menneiden aikojen matkantekoon ja matkustusluokkiin sekä nousemaan sisälle vaunuihin, joihin ei tavallisesti pääse tutustumaan.

Mega ZipLine

Hyvinkää

SeikkailuSveitsi koostuu 12:sta erillisestä köysiradasta. Radat on rakennettu puihin 1-15 metrin korkeuteen. Puiston erikoisuus on jääkautisen suppakuopan yli rakennettu vaijeriliukurata Mega ZipLine.

Ryhmäkiipeily

Hyvinkää

SeikkailuSveitsi tarjoaa mahtavat puitteet vauhdikkaaseen toimintapäivään. Ryhmäkiipeilyn avulla koet unohtumattoman seikkailupäivän vaikkapa TyHy- tai synttäriporukan kanssa.

Melojia Mustijoella

Virtual Shopper

Kauppakeskus Willa, Hyvinkää

Virtual Shopper on uusi hauska arkea helpottava palvelu, jossa kommunikoit oppaan kanssa live-yhteydessä. Palvelussa pääset monipuoliseen Kauppakeskus Willaan ostamaan tuotteita valitsemistasi liikkeistä. Palvelun kesto on n. 45 min.

Tutustu myös aktiviteetteja tarjoaviin yrityksiimme

Elämyksen Taika

Mäntsälä

Aktiviteetteja ja ohjelmia luonnossa ja kulttuurimaisemissa ympäri Uuttamaata.

Sarvikota – Lapin tunnelmaa huokuva suuri lapinkota Mustijoen varrella Mäntsälässä. Tyky- ja virkistyspäivät aktiviteetteineen, elämyskokoukset palveluineen. Myös yksityishenkilöille melontaretkiä koko kesän. Lapin tunnelma lähempänä kuin luuletkaan!

Korpeen

Hyvinkää

Monipuoliset luontoretket, retkeilyvälineiden vuokraus sekä retkeilyyn liittyvät oheistuotteet.

Mahdollistamme hyvinvointia lisääviä luontokokemuksia turvallisesti, laadukkaasti ja luontoystävällisesti. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisella otteella. Huomioimme asiakkaiden toiveet ja pyrimme räätälöimään palvelumme tarpeen mukaisiksi.

SeikkailuSveitsi

Hyvinkää

Koko perheen seikkailupuisto Hyvinkäällä.

Monipuoliset radat tarjoavat haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille ja seikkailunhaluisille ulkoilijoille. Tarjontaamme kuuluu turvalliset, puihin rakennetut seikkailuradat sekä Suomen huimin vaijeriliukurata. Luontopolut kutsuvat reippailemaan joko opastuksella tai aivan omatoimisesti.

Hotel Sveitsi

Hyvinkää

Hotel Sveitsi on moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajan aluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville.

Viihdekeskuksessa voit käydä elokuvateatterissa, sisäaktiviteettipuistossa, kuntosalilla, kauneushoitolassa, pakopelihuoneissa ja uimalassa.

Uudenmaan Seuramatkat

Matkanjärjestäjä / matkatoimisto

Uudenmaan Seuramatkat on matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka tuntee HelsinkiNorth -alueen kuin omat taskunsa. Paketoimme ryhmille ja yrityksille sopivat matkapaketit kuljetuksineen, ruokailuineen, majoituksineen, aktiviteetteineen, kokoustiloineen ja opastuksineen.