SYÖ JA JUO

Haluatko löytää sopivan paikan viettää iltaa usean ruokalajin menun parissa vai kenties löytää jotain nopeaa naposteltavaa aktiviteettien tai shoppailun keskellä? Tutustu alta erilaisiin maistuviin vaihtoehtoihimme!

MARSKIN MAJA

LOPPI     

Marskin Majan Ravintolapalvelut omaavat kattavan palvelukokonaisuuden erilaisten juhlien, kokousten, tapahtumien ja Tyhy- ja Tyky-päivien järjestämiselle. Keskeinen sijainti ja luonnonkaunis mäntykangasmaasto Punelia-järven rannalla ovat jo itsessään puoleensavetäviä. Vielä kun lisätään ripaus rautaista ammattitaitoa ja kokemusta ravintola-alan huipulta, saadaan kokonaisuus, jonka vertaista saadaan hakea.

hotel sveitsi

HYVINKÄÄ     

Karhunpesä Restaurant & Bar on rennon viihtyisä ja tunnelmallinen seurusteluravintola, johon tullaan nauttimaan ja viihtymään hyvän ruoan ja juoman parissa kauempaakin – omassa rauhassa, yhdessä tai koko pesueen voimin.

Karhunpesän runsaalta ruokalistalta löytyy jokaisella suunmukaista murkinaa, isoon ja pieneen nälkään, makeita paloja unohtamatta. Karhunpennuille on tietysti aivan oma lista, jolta löytyvät pikkukitoihin sopivat herkut.

KILJAVA RESORT    

KILJAVA, NURMIJÄRVI

Nauti Kiljava Resortin aamiaispöydän, lounasbuffetin ja kahvilabaarin antimista.

kauppakeskus willa

HYVINKÄÄ     

Kauppakeskus Willasta keskeltä Hyvinkäätä löydät ison määrän ravintoloita valittavaksi. Tutustu Willan ravintoloihin linkin kautta!

SCANDIC HOTELS

HYVINKÄÄ

Nauti huolella valmistettu ateria hotellin ravintolassa, pistäydy lasillisella aulabaarissa tai pubin puolella. Meillä tunnet itsesi aina tervetulleeksi!

SOLTTILAN MAJA

RAJAMÄKI

Solttilan Maja on erinomainen kohde, kun haluat juhlia tai kokoustaa tunnelmallisessa ja rauhallisessa maalaismaisemassa. Ruokafilosofiamme pohjautuu vahvasti puhtaaseen luontoon ja sen antimiin. Järjestämme pitopalvelua myös Solttilan Majan ulkopuolelle.

MAJATALO ELSA

HIRVIHAARA, MÄNTSÄLÄ

Majatalo Elsan kesäkahvilasta löydät aina tuoretta kahvia, virvoitusjuomia ja jäätelöä sekä samassa talossa olevan Leipomo Viljaherkkujen tuoreita ja maittavia pullia, leipiä ja karjalanpiirakoita. Pihalta löytyy myös kesäterassi anniskeluoikeuksineen.

TEHTAAN HOTELLI

KARKKILA    

Tule nauttimaan ajattomasta tunnelmasta Högforsin historiallisen ruukin sydämessä Tehtaan Hotellin Klubin ravintolaan. Lasillinen laatutuottajan kuplia, viiniä tai pienpanimon olut, paikallisista raaka-aineista tehtyä laadukasta ruokaa. Kesäisin palvelee Tammen Alla -terassi. Järjestämme myös syntymäpäiväjuhlia, ristiäisiä, häitä, kokouksia, strategiapalavereita tai kick offeja. Palvelemme kaikissa elämäsi tilaisuuksissa!

ARKIKULTA KULTTUURIKAHVILA

HYVINKÄÄ

Arkikulta on pieni kulttuurikeskus Hyvinkäällä, joka tarjoaa idyllisessä, kulttuurihistoriallisessa ympäristössä kävijöilleen vohveleita ja arjen pääomaa. Meiltä saat gluteenittomat, maidottomat  ja munattomat belgialaiset brysselin vohvelit suolaisena, ja makeana, kahvin, teen ja virvokkeiden kera.