SYÖ JA JUO

Haluatko löytää sopivan paikan viettää iltaa usean ruokalajin menun parissa vai kenties löytää jotain nopeaa naposteltavaa aktiviteettien tai shoppailun keskellä? Tutustu alta erilaisiin maistuviin vaihtoehtoihimme!

Kauppakeskus Willa

Hyvinkää

Kauppakeskus Willasta keskeltä Hyvinkäätä löydät ison määrän ravintoloita valittavaksi.

Tutustu Willan ravintoloihin linkin kautta!

Hotel Sveitsi

Hyvinkää

Karhunpesä Restaurant & Bar on rennon viihtyisä ja tunnelmallinen seurusteluravintola, johon tullaan nauttimaan ja viihtymään hyvän ruoan ja juoman parissa kauempaakin – omassa rauhassa, yhdessä tai koko pesueen voimin.

Karhunpesän runsaalta ruokalistalta löytyy jokaisella suunmukaista murkinaa, isoon ja pieneen nälkään, makeita paloja unohtamatta. Karhunpennuille on tietysti aivan oma lista, jolta löytyvät pikkukitoihin sopivat herkut.

Solttilan Maja

Hyvinkää

Solttilan Maja on erinomainen kohde, kun haluat juhlia tai kokoustaa tunnelmallisessa ja rauhallisessa maalaismaisemassa.

Ruokafilosofiamme pohjautuu vahvasti puhtaaseen luontoon ja sen antimiin.

Järjestämme pitopalvelua myös Solttilan Majan ulkopuolelle.

Scandic Hotels

Hyvinkää

Nauti huolella valmistettu ateria hotellin ravintolassa, pistäydy lasillisella aulabaarissa tai pubin puolella.

Meillä tunnet itsesi aina tervetulleeksi!

Uudenmaan Seuramatkat

Matkanjärjestäjä / matkatoimisto

Uudenmaan Seuramatkat on matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka tuntee HelsinkiNorth -alueen kuin omat taskunsa. Paketoimme ryhmille ja yrityksille sopivat matkapaketit kuljetuksineen, ruokailuineen, majoituksineen, aktiviteetteineen, kokoustiloineen ja opastuksineen.