MAJOITUS

Lomaile tasokkaissa kohteissa kaupungin keskellä tai välittömässä luonnon läheisyydessä. Alta löydät majoituspalveluita tarjoavia yrityksiämme.

Hotel Sveitsi

Hyvinkää

Hotel Sveitsissä on 182 uusittua, modernia ja viihtyisää huonetta. Huoneet ovat rauhallisia, tilankäytöltään järkeviä ja varustelultaan monipuolisia. Sisustus on tyyliltään pohjoismainen – yksinkertaista mutta laadukasta muotoilua, rentouttavia värejä ja maanläheisiä materiaaleja. Maistuva buffet-aamiainen, Fit Park Sveitsi -kuntosalin käyttö sekä sisäänpääsy Sveitsin Uimalaan sen aukioloaikoina sisältyvät huonehintaan. Näistä on hyvät unet tehty!

Scandic Hotels

Hyvinkää

Viihtyisä hotelli Hyvinkään keskustan parhaalla paikalla. Täällä nautit monipuolisista palveluista ja hyvistä yöunista raikkaan siisteissä huoneissa. Kaupungin monipuoliset palvelut löytyvät vierestä ja lähettyviltä löytyy paljon tekemistä.

Hotellissa on lisäksi sauna ja hyvin varustettu kuntohuone.  Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee Hyvinkään rautatieaseman vieressä, josta on hyvät yhteydet ympäri Suomen.

Sveitsin Elämyskeskus ja Rautateiden Kuninkaat

Hyvinkää

Sveitsin Luonnonpuistossa, metsän keskellä, herkutellaan, rentoudutaan ja virkistytään. Suomen Rautatiemuseossa ihaillaan upeaa kokoelmaa jättimäisiä vetureita ja keisarillisia vaunuja kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä.

Alueella on monipuolinen ja värikäs historia suosittuna terveysmatkakohteena. Täällä yhdistyy kulttuuri, luonto ja historia. Tervetuloa nauttimaan monipuolisesti minilomasta!

Uudenmaan Seuramatkat

Matkanjärjestäjä / matkatoimisto

Uudenmaan Seuramatkat on matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka tuntee HelsinkiNorth -alueen kuin omat taskunsa. Paketoimme ryhmille ja yrityksille sopivat matkapaketit kuljetuksineen, ruokailuineen, majoituksineen, aktiviteetteineen, kokoustiloineen ja opastuksineen.