MAJOITUS

Lomaile tasokkaissa kohteissa kaupungin keskellä tai välittömässä luonnon läheisyydessä. Alta löydät majoituspalveluita tarjoavia yrityksiämme.

HOTEL SVEITSI

HYVINKÄÄ     

Hotel Sveitsissä on 182 uusittua, modernia ja viihtyisää huonetta. Huoneet ovat rauhallisia, tilankäytöltään järkeviä ja varustelultaan monipuolisia. Sisustus on tyyliltään pohjoismainen – yksinkertaista mutta laadukasta muotoilua, rentouttavia värejä ja maanläheisiä materiaaleja. Maistuva buffet-aamiainen, Forever Sveitsi -kuntosalin käyttö sekä sisäänpääsy Sveitsin Uimalaan sen aukioloaikoina sisältyvät huonehintaan. Näistä on hyvät unet tehty!

KILJAVA RESORT

NURMIJÄRVI     

Vain 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä löydät upean Kiljava Resortin. Puhdasvetisen Sääksjärven rannalla sijaitsevasta resortista löydät aktiviteetteja, tapahtumia, liikuntamahdollisuuksia tai rentoutumispaikan. Kaikkiin huonehintoihin sisältyy aamiainen sekä sisäänpääsy uima-altaalle, saunaan ja kuntosalille.

SCANDIC HOTELS

HYVINKÄÄ     

Viihtyisä hotelli Hyvinkään keskustan parhaalla paikalla. Täällä nautit monipuolisista palveluista ja hyvistä yöunista raikkaan siisteissä huoneissa. Kaupungin monipuoliset palvelut löytyvät vierestä ja lähettyviltä löytyy paljon tekemistä.

Hotellissa on lisäksi sauna ja hyvin varustettu kuntohuone.  Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee Hyvinkään rautatieaseman vieressä, josta on hyvät yhteydet ympäri Suomen.

MAJATALO ELSA

MÄNTSÄLÄ     

Mäntsälän Hirvihaarassa sinua odottaa ihanan tunnelmallinen Majatalo Elsa.  Huoneista avautuva maalaismaisema pysäyttää kauneudellaan ja rauhallisuudellaan. Aamulla voi herätä tuoreen pullan tuoksuun, sillä samassa talossa sijaitsee Leipomo Viljaherkku, jonka herkut voi napata matkan jatkuessa evääksi tai kotiinviemisiksi. Kokonaismajoitusmäärä on 20 hlöä.

TEHTAAN HOTELLI

KARKKILA    

Tarjoamme majoitusta uniikissa pienessä hotellissa kauniissa ruukkiympäristössä. Meille tullaan irrottautumaan arjesta pienen luksuksen keskelle, nautitaan luonto- ja kulttuurielämyksistä sekä syödään hyvin. Kino Laika -leffateatteri, keikkoja, tapahtumia, teatteriesityksiä ja upea koskireitti. Matka Kehä III:lta vain 40 minuuttia. Valitse mieluisa majoitus kolmesta erityylisestä rakennuksesta. Bremerin talo tarjoilee vanhaa kartanoromantiikkaa, Punainen talo modernia mökkitunnelmaa ja Tehtaan Hotellin Klubi 1950-luvun tunnelmaa. Tervetuloa vieraaksemme!

VAUHTIFARMI

NURMIJÄRVI     

Vauhtifarmi tarjoaa yksityisille ja yrityksille lukuisia eri elämyksiä, virkistyspäiviä, kokouksia sekä tapahtumia. Katso Vauhtifarmin majoitusvaihtoehdot linkistä alta.

METSÄNAUTTI

TUUSULA     

Järvi, teltta, joka riippuu puussa, iltauinti, aamu-uinti, laavulla nuotion loimu, itsetehdyt retkieväät Teille valmistettu- Tästä on elämys tehty Tuusulanjärven rannalla. Muita telttoja ei ole ympärillä – saatte nauttia elämyksestä rauhassa.

Lammaskallion tila ja Metsänautti tarjoaa elämyksen maaseudun rauhassa Tuusulanjärven rannalla, nukkuen yösi Tentsile-puuteltassa. Puiden syleilyssä riippuen, järvinäköalalla, ei käpyjä selän alalla. Taivas kattona ja ”makuuhuoneen” ovi järvelle, raikkaassa ja puhtaassa ilmassa. 

Tentsile-teltta on valmiiksi pystytetty rantamaisemiin ja makuuvarusteet valmiina (makuupussi, makuupussilakana ja makuualusta) odottavat sinua.