LUONTO

Luonnosta saa voimaa arjen keskelle. Meiltä löydät aitoja luontokokemuksia läheltä kaupunkien vilskettä. Tutustu luontokokemuksiin alta!

Jokamies­melonta­retki

Mäntsälä

Mustijoki melontakohteena on ihanteellinen: kapoinen ja kiemurteleva, turvallinen ja lempeä. Tasoltaan retki on helpohko ja sopii henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta melonnasta.

Metsäaistiretki

Hyvinkää

Aistiretkellä sukelletaan luontoon ja annetaan kaikkien aistien havainnoida luontoa. Kunnellaan ääniä läheltä ja kaukaa, havainnoidaan maisemaa, herkistetään makunystyröitä, tunnustellaan kasveja ja tuoksutellaan luonnon tuoksuja.

Luontojooga

Hyvinkää

Ympäröivä luonto tarjoaa puitteet monipuoliseen treenaamiseen raikkaassa ulkoilmassa. Luontojoogassa lähdetään nautiskelemaan luonnosta leppoisan joogan merkeissä.

Luontoaktiviteetteja tarjoavia yrityksiämme

Elämyksen Taika

Mäntsälä

Aktiviteetteja ja ohjelmia luonnossa ja kulttuurimaisemissa ympäri Uuttamaata.

Sarvikota – Lapin tunnelmaa huokuva suuri lapinkota Mustijoen varrella Mäntsälässä. Tyky- ja virkistyspäivät aktiviteetteineen, elämyskokoukset palveluineen. Myös yksityishenkilöille melontaretkiä koko kesän. Lapin tunnelma lähempänä kuin luuletkaan!

Solttilan Maja

Hyvinkää

Tervetuloa tutustumaan hyvinkääläisen luonnon monimuotoisuuteen! Tarjolla on luonnon rauhaa ja hiljaisuutta. Edetään rauhallisesti kuullostellen, katsellen ja keskustellen.

Tarjolla on mm. Luonnon antimet -retki, Kurkisuo -kierros sekä Metsäretki Kalkkivuoreen.

Varausaikataulu on joustava ja kaikkia retkiä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

Retkillä on kielinä suomi / englanti.

SeikkailuSveitsi

Hyvinkää

Koko perheen seikkailupuisto Hyvinkäällä.

Monipuoliset radat tarjoavat haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille ja seikkailunhaluisille ulkoilijoille. Tarjontaamme kuuluu turvalliset, puihin rakennetut seikkailuradat sekä Suomen huimin vaijeriliukurata. Luontopolut kutsuvat reippailemaan joko opastuksella tai aivan omatoimisesti.

Mood of Finland

Hyvinkää

Mood of Finland tarjoaa luontopalveluita ”Walking with silence” -metsäretkinä, joiden aikana istutetaan Rakkauden puita.

Mood of Finland tarjoaa luovia ja innostavia matkailu- ja koulutuspalveluita, on luotettava kumppani kehittämisprojekteissa ja innostava matkailupalvelujen kehittäjä ja toteuttaja. Erikoistumisaloina ovat kestävä kehitys ja vastuullinen toiminta, asiakaskokemuksen parantaminen palvelumuotoilun menetelmin, espanjan kielen ja kulttuurin osaaminen sekä koulutusvienti.

Uudenmaan Seuramatkat

Matkanjärjestäjä / matkatoimisto

Uudenmaan Seuramatkat on matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka tuntee HelsinkiNorth -alueen kuin omat taskunsa. Paketoimme ryhmille ja yrityksille sopivat matkapaketit kuljetuksineen, ruokailuineen, majoituksineen, aktiviteetteineen, kokoustiloineen ja opastuksineen.