1. Järjestäjä
HelsinkiNorth matkailu ry. Lisätietoja info@helsinkinorth.fi

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistuvat kaikki yhteystietonsa arvontalomakkeen kautta lähettäneet henkilöt.
Arvonnan järjestäjän ja muiden sellaisten yhtiöiden työntekijät, jotka ovat tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa, eivät ole oikeutettuja osallistumaan tai palkintoon.

3. Osallistumisaika
Arvonta on käynnissä 22.5.-31.7.2023, ellei toisin ilmoiteta.

4. Arvonnan voittaminen
Palkintojen voittajat arvotaan 15.8.2023 ja voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaa seuraavan viiden päivän aikana, arvotaan uusi voittaja.

Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus olla huomioimatta arvonnassa sellaisia osallistujia, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

5. Palkinto
Osallistujien kesken arvotaan:

-Hotel Sveitsi: Superior majoitus -lahjakortti
-Vauhtifarmi: Vaijeriliuku 4 hengelle (voimassa elokuun loppuun, päivä sovitaan yhdessä)
-Red Carpet: 2 kpl pääsylippuja Red Carpet festareille perjantaina 25.8.
-Sveitsi Rent: 2h eFatbike -vuokraus 2 hengelle
-Suomen Rautatiemuseo: 2 kpl perhevapaalippuja (oikeuttavat ilmaiseen sisäänpääsyyn kahdelle aikuiselle ja alle 18-vuotiaille lapsille, lippu voimassa vuoden 2023 loppuun; ei voimassa tapahtumapäivinä)
-Suomen Metsästysmuseo: 5 kpl vapaalippuja
-SeikkailuSveitsi / SuperPark Sveitsi: Vapaalippuja
– Elämyksen Taika: 2 kpl vapaalippuja Jokamiesmelontaretkelle
-HelsinkiNorth ry:Huppari ja lippis

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä huolehtii lakisääteisistä arpajaisveroista säännöissä mainituista palkinnoista, mikäli arpajaislainsäädäntö niin velvoittaa. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen, käyttämiseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta, palkinnon toimittamisesta tai vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajasuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Tutustu tietosuojaselosteeseen täällä: https://www.helsinkinorth.fi/tietosuoja/