Jäsenyritykset

Jäsenyritykset

HelsinkiNorth ry:n jäsenyritykset listattuna alla.

Hotel Sveitsi

Hotel Sveitsi on moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville.

Kauppakeskus Willa

Kauppakeskus Willan yli 100 liikettä ja palvelua tarjoavat leppoisan pistäytymispaikan ruokailun, kahvittelun tai shoppailun merkeissä Hyvinkään keskustassa.

Scandic Hotels

Viihtyisä hotelli Hyvinkään keskustan parhaalla paikalla.

Täällä nautit monipuolisista palveluista ja hyvistä yöunista raikkaan siisteissä huoneissa. Kaupungin palvelut löytyvät vierestä ja lähettyviltä löytyy paljon tekemistä.

SeikkailuSveitsi

SeikkailuSveitsi on koko perheen seikkailupuisto Hyvinkäällä.

Monipuoliset radat tarjoavat haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille ja seikkailunhaluisille ulkoilijoille.

Elämyksen Taika

Aktiviteetteja ja ohjelmia luonnossa ja kulttuurimaisemissa ympäri Uuttamaata.

Sarvikota – Lapin tunnelmaa huokuva suuri lapinkota Mustijoen varrella Mäntsälässä. Virkistyspäivät aktiviteetteineen, elämyskokoukset palveluineen.

Korpeen

Monipuoliset luontoretket, retkeilyvälineiden vuokraus sekä retkeilyyn liittyvät oheistuotteet.

Mahdollistamme positiivisia, hyvinvointia lisääviä luontokokemuksia turvallisesti ja laadukkaasti.

Uudenmaan Seuramatkat

Matkanjärjestäjä / matkatoimisto

Uudenmaan Seuramatkat on matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka tuntee HelsinkiNorth -alueen kuin omat taskunsa. Paketoimme ryhmille ja yrityksille sopivat matkapaketit kuljetuksineen, ruokailuineen, majoituksineen, aktiviteetteineen, kokoustiloineen ja opastuksineen.

Mood of Finland

Mood of Finland tarjoaa luovia ja innostavia matkailu- ja koulutuspalveluita, on luotettava kumppani kehittämisprojekteissa ja innostava matkailupalvelujen kehittäjä ja toteuttaja. Erikoistumisaloina ovat mm. kestävä ja vastuullinen toiminta sekä asiakaskokemuksen parantaminen.

Suomen Rautatiemuseo

Suomen Rautatiemuseo Hyvinkäällä tarjoaa kaikenikäisille kävijöille todellisen aikamatkan rautateiden kiehtovaan maailmaan. Museo sijaitsee kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Hanko-Hyvinkää -rautatien entisellä asema- ja varikkoalueella, joka on peräisin 1870-luvulta.

Solttilan Maja

 Riistaravintola, paikallista luontoa lautasella.

Alkon metsästystilana tunnettu alue on tänä päivänä tunnelmallinen tilausravintola ja elämyskohde, joka palvelee niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita.

 

Hyria

Ammatillinen oppilaitos

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Olemme alueen ammatillisen koulutuksen asiantuntija ja valmennamme alan huippuja matkailualan työpaikkoihin.

Touhux

 Touhux Oy on hyvinkääläinen monialayritys, jonka juuret ovat vahvasti ohjelmapalveluissa. Tuotamme aktiviteetteja lähinnä Hyvinkää – Tuusula akselilla sekä teemme mm. erilaisia luonnonhoitotöitä ja vieraslajien torjuntaa.

Wellbeing 365°

Wellbeing365° on vuonna 2015 perustettu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä yritys. Toimintamme perustuu tuotteiden ja palveluiden mahdollisimman helppoon saatavuuteen verkkokauppamme kautta. Tarjoamme valmiita hyvinvointiohjelmia, luontoaktiviteetteja sekä räätälöityjä ohjelmia yrityksille ja isommille seurueille.