Jäsenyritykset

Jäsenyritykset

HelsinkiNorth ry:n jäsenyritykset listattuna alla.

Hotel Sveitsi

Hotel Sveitsi on moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville.

Tehtaan Hotelli

Tule inspiroitumaan Tehtaan Hotellille Karkkilaan! Tarjoamme majoitusta uniikissa pienessä hotellissa kauniissa ruukkiympäristössä. Meille tullaan irrottautumaan arjesta pienen luksuksen keskelle, nautitaan läheisestä luonnosta, tutustutaan samalla runsaaseen kulttuuritarjontaan ja syödään hyvin meidän omassa Klubin ravintolassa, joka panostaa laatuun ja lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin sekä erinomaiseen palveluun.

Scandic Hotels

Viihtyisä hotelli Hyvinkään keskustan parhaalla paikalla.

Täällä nautit monipuolisista palveluista ja hyvistä yöunista raikkaan siisteissä huoneissa. Kaupungin palvelut löytyvät vierestä ja lähettyviltä löytyy paljon tekemistä.

SeikkailuSveitsi

SeikkailuSveitsi on koko perheen seikkailupuisto Hyvinkäällä.

Monipuoliset radat tarjoavat haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille ja seikkailunhaluisille ulkoilijoille.

Elämyksen Taika

Aktiviteetteja ja ohjelmia luonnossa ja kulttuurimaisemissa ympäri Uuttamaata.

Sarvikota – Lapin tunnelmaa huokuva suuri lapinkota Mustijoen varrella Mäntsälässä. Virkistyspäivät aktiviteetteineen, elämyskokoukset palveluineen.

Uudenmaan Erämatkat

Uudenmaan Erämatkat tarjoaa aitoja luontoelämyksiä yrityksille ja yksityisille henkilöille ympäri vuoden. Tapahtuman järjestäminen luonnon keskellä tekee siitä mieleenpainuvan. Toteutamme vuosien kokemuksella mm. työkyky-, työhyvinvointi- ja virkistyspäiviä isoille ja pienille ryhmille.

Uudenmaan Seuramatkat

Matkanjärjestäjä / matkatoimisto

Uudenmaan Seuramatkat on matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka tuntee HelsinkiNorth -alueen kuin omat taskunsa. Paketoimme ryhmille ja yrityksille sopivat matkapaketit kuljetuksineen, ruokailuineen, majoituksineen, aktiviteetteineen, kokoustiloineen ja opastuksineen.

Mood of Finland

Mood of Finland tarjoaa luovia ja innostavia matkailu- ja koulutuspalveluita, on luotettava kumppani kehittämisprojekteissa ja innostava matkailupalvelujen kehittäjä ja toteuttaja. Erikoistumisaloina ovat mm. kestävä ja vastuullinen toiminta sekä asiakaskokemuksen parantaminen.

Suomen Rautatiemuseo

Suomen Rautatiemuseo Hyvinkäällä tarjoaa kaikenikäisille kävijöille todellisen aikamatkan rautateiden kiehtovaan maailmaan. Museo sijaitsee kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Hanko-Hyvinkää -rautatien entisellä asema- ja varikkoalueella, joka on peräisin 1870-luvulta.

Solttilan Maja

 Riistaravintola, paikallista luontoa lautasella.

Alkon metsästystilana tunnettu alue on tänä päivänä tunnelmallinen tilausravintola ja elämyskohde, joka palvelee niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita.

 

Hyria

Ammatillinen oppilaitos

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Olemme alueen ammatillisen koulutuksen asiantuntija ja valmennamme alan huippuja matkailualan työpaikkoihin.

Touhux

 Touhux Oy on hyvinkääläinen monialayritys, jonka juuret ovat vahvasti ohjelmapalveluissa. Tuotamme aktiviteetteja lähinnä Hyvinkää – Tuusula akselilla sekä teemme mm. erilaisia luonnonhoitotöitä ja vieraslajien torjuntaa.

Sveitsi Rent

Sveitsi Rent järjestää ohjattuja eFatbike-retkiä yrityksille ja ryhmille Hyvinkään mahtavilla maastopyöräilyreiteillä. Vuokraamme pyöriä myös omatoimiajoon. Sveitsi Rent toimii Hotel Sveitsin yhteydessä ja olemme auki ympäri vuoden.

 

Red Carpet Festari

Red Carpet on festari täynnä suomalaista tähtisadetta ja rentoa hyvinkääläisyyttä parhaimmillaan. Tervetuloa mukaan juhlimaan kotimaista elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä. Festivaaliohjelma pitää sisällään elokuvia, musiikkia, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia.
Red Carpet – elämä yllättää.

Marskin Maja

Historiallisen Marsalkka Mannerheimin metsästysmajan rauhoittava ympäristö ja Punelia-järvi luovat loistavat puitteet erilaisten tapahtumien, juhlien ja kokousten järjestämiselle. Täällä pääset nauttimaan luonnosta sekä upeista makuelämyksistä, joita luovat kaksi kokenutta ravintola-alan huippuammattilaista.

Majatalo Elsa

Majatalo Elsa tarjoaa aamiaismajoitusta remontoiduissa ja avarissa tiloissa sekä kokous- ja saunatilat. Kesäkahvilasta aina tuoretta kahvia sekä samassa talossa olevan Leipomo Viljaherkkujen tuoreet, maittavat ja lisäaineettomat pullat, leivät ja suositut karjalanpiirakat kahvilassa nautittavaksi tai kotiin ostettavaksi. Tervetuloa meille!

Vauhtifarmi

Elämyskeskus Vauhtifarmi tarjoaa vauhdikkaita elämyksiä Nurmijärven Perttulassa. Olemme polttareihin, yritysten virkistyspäiviin sekä kokouspaketteihin erikoistunut elämysyritys Nurmijärven Perttulassa. Olemme avoinna ympäri vuoden, mutta vain tilauksesta. Polttarilauantaisin on allasbaarissa rento meininki.  TERVETULOA!

 

Kiljava Resort

Kiljava Resort kutsuu kokoustamaan, juhlimaan, lomailemaan ja liikkumaan. Toimintaa ja luonnonrauhaa Nurmijärvellä, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Vega Adventure

Vega Adventure tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ja monipuolisia luontokokemuksia Etelä-Suomen rannikoilta arktisille tuntureille.

Metsänautti

Metsänautti järjestää ainutlaatuisia ja elämyksellisiä luontokokemuksia puhtaassa Suomen luonnossa. Vuokraa Tentsile metsässä yöpymistä varten ja koe elämyksellinen yö luonnon rauhassa, tai lähde ammattitaidolla järjestetylle, vastuulliselle retkelle. Retket toteutetaan vuodenajoista, luonnon antimista ja kaikista aisteista nauttien – vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen, kestävän kehityksen periaatteella.

Middle of Nowhere Taidepuisto

Middle of Nowhere on Hyvinkään Kaukasten kylään rakentuva taidepuisto, joka keskittyy esittelemään laaja-alaisesti ITE-taidetta. Taidepuiston tavoitteena on lisätä ITE-taiteilijoiden- ja taiteen tunnettavuutta sekä tuoda esille ITE-taiteeseen liittyviä erikoisia ja kiinnostavia matkakohteita.

 

Arkikulta Kulttuurikahvila

Arkikulta on pieni kulttuurikeskus Hyvinkäällä, joka tarjoaa idyllisessä, kulttuurihistoriallisessa ympäristössä kävijöilleen vohveleita ja arjen pääomaa. Talo on pieni 120 vuotta vanha työläisille rakennettu kotitalo, jonka sympaattisuus usein hurmaa kävijänsä. Sesonkimme on kesällä, mutta olemme sopimuksen mukaan auki ympäri vuoden. Talvella säännöllinen Vohvelikahvila on auki sunnuntaisin.