HelsinkiNorth Matkamessujen tarjoukset 2024

Melojia Mustijoella

Staycation kahdelle Tehtaan Hotellilla 145 €

Karkkila

Miltä kuulostaisi majoitus uniikissa Tehtaan Hotellissa Karkkilassa, kenties leffa läheisessä Kino Laikassa, pieni kävely koskireitillä, saunavuoro jokisaunalla, illallinen Tehtaan Hotellin lähiruokaa suosivassa Klubin ravintolassa ja rentoutumista Bremerin talossa?

Nappaa oma Staycation tarjouksesi Tehtaan Hotellille kauniiseen ruukkiympäristöön, joka on pullollaan kulttuuri- ja luontoelämyksiä.

Messutarjous

– Staycation kahdelle 145 € (norm. 193 €)
– Sis. kahden hengen majoituksen kartanomaisessa Bremerin talossa, kuohuviinipullon hotellihuoneeseen, aamiaisen kahdelle, myöhäisen uloskirjautumisen sunnuntaisin klo 14
– Etu varattavissa 18.-21.1.2024 p. 040 572 6076 tai info@tehtaanhotelli.fi
– Käytettävissä 30.4.2024 mennessä
– Huoneluokan korotus kahden hengen huoneesta sviittiin 40 € /huone

Hotel Sveitsin standard huone alkaen 109 € / 2hh

Hyvinkää

Hotel Sveitsi on palkittu ja monipuolinen elämyskeskus – viihtyisä kokous- ja tapahtumatalo sekä luonnonystävän ja aktiivilomailijan hotelli. Moderni elämyshotelli löytyy keskellä Etelä-Suomen kauneinta sekä monipuolisinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta – vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Messutarjous

– Uusille ja vanhoille Prime Guest kanta-asiakkaille standard huone / 2hh alkaen 109 €
– Tee varaus kampanjakoodilla FLASH
– Varausaika 18.-21.1.2024
– Matkustusaika 18.1.-5.5.2024

Melojia Mustijoella

Elämyksen Taian melonta- ja kanoottiretkille 10 % alennus

Mäntsälä

Mustijoki melontakohteena on ihanteellinen: kapoinen ja kiemurteleva, turvallinen ja lempeä. Tasoltaan retki on helpohko ja sopii henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta melonnasta.

Messutarjous

– 10 % alennus Jokamiesmelontaretkestä, JokamiesSUURkanoottiretkestä, suurkanoottiretkestä, Hämäräretkestä suurkanootilla sekä lahjakorteista Jokamiesmelontaretkille
– koodilla MELAKESA24
– varaus linkin takaa

Vauhtifarmin army-rata ilmaiseksi yli 200 euron tilauksiin

Nurmijärvi

Koe kilpailuhenkinen joukkuekisa ystäviesi kesken. Radalla kisaillaan kahdessa eri joukkueessa viestimuotoisesti. Tarvitset ketteryyttä, nopeutta ja ennenkaikkea paljon positiivista leikkimieltä. Rata soveltuu kaiken kokoisille ja ikäisille.

Messutarjous

Army -rata kaupan päälle yli 200 euron tilauksiin
– Edun arvo 300 €

Kirkkovenesoutu Tuusulanjärvellä 20 % alennuksella

Tuusulanjärvi

Koe upea Tuusulanjärvi oman ryhmäsi kanssa kirkkoveneellä soutaen! Retkellä mukana on opas, jonka johdolla päästään ihastelemaan kulttuurihistoriaa huokuvaa aluetta. Kohteita ovat mm. Sarvikallio, jonka Eero Järnefelt aikoinaan ”pikku-Koliksi” nimesi, tai Halosenniemi, jonne kultakauden taiteilijat perheineen kokoontuivat istumaan iltaa. Järveltä käsin kulttuurimaisema näyttäytyy parhaimmillaan ja retkellä voidaan tavata myös monenlaisia lintuja, jotka asuttavat aluetta kesäisin.

Messutarjous

– Messuhinta 500 € (sis. 20 % alennuksen)
– Kesto n. 2 tuntia, aloituspaikka sovittavissa ryhmän toiveiden mukaan
– Ryhmäkoko 6-14 hlöä
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT TOUHUXOY@GMAIL.COM

Lumikenkävuokraus 50 % alennuksella

Tuusula

Oletko jo kokeillut lumikenkäilyä? Se on loistava tapa liikkua ja tehdä omia polkuja lumihangessa. Se, joka osaa kävellä, oppii helposti myös lumikenkäilyn ja pääsee nauttimaan talviluonnon taiasta: reitin valinta ja mieli ovat vapaat hangella liikkuvalla.

Messutarjous

– Lumikenkävuokraus -50 % aikuisten lumikengistä koodilla LUMI24 verkkokaupassa 4.2.2024 asti

Uudenmaan Seuramatkojen Matkamessutarjous -30 € /hlö

Matkanjärjestäjä

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kotimaan luontomatkoja, kylpylähotellilomia, kulttuurimatkoja ihania teemamatkoja, jotka on tuotettu vuosikymmenten kokemuksella. Matkapaketit sisältävät useimmiten kaiken mitä tarvitset; kuten kuljetukset, majoitukset, ruokailut, aktiviteetit ja opastukset. Matkat toteutetaan ympäristöystävällisemmin uusiutuvalla polttoaineella kulkevilla moderneilla busseilla.

Messutarjous

– Matkamessualennus -30 € /hlö kaikista normaalihintoisista matkoistamme, kun varaat matkasi 18.1.-29.2.2024 välillä
– Etu ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin ja on voimassa vain 18.1.-29.2.2024 välisen ajan

Marskin Majan messutarjoukset

Loppi

Historiallisen Marsalkka Mannerheimin metsästysmajan rauhoittava ympäristö ja Punelia-järvi luovat loistavat puitteet erilaisten tapahtumien, juhlien ja kokousten järjestämiselle. Täällä pääset nauttimaan luonnosta sekä upeista makuelämyksistä, joita luovat kaksi kokenutta ravintola-alan huippuammattilaista.

Messutarjoukset

– Kaikista kokouspaketeista 20 % alennus
– Ryhmälounaat -20 % sekä Marskin Majan museoon tutustuminen oppaan johdalla veloituksetta (min. ryhmäkoko 24 hlöä)
– Marskin Majan kelosaunan vuokraus -50 % (2h) illallisvarauksen yhteydessä (min. ryhmäkoko 10 hlöä)
– Voimassa tammikuun-maaliskuun 2024

2h Sähköfatbike vuokraus kahdelle 50 €

Hyvinkää

Vuokraa pyörä Sveitsi Rentin laajasta valikoimasta ja lähde omatoimiselle pyöräretkelle nauttimaan vauhdista ja upeista luontokokemuksista. Kaikki pyörät sopivat kaiken tasoisille ajajille ja perehdytys pyörän käyttöön sisältyy palveluun. Lähde puolisosi tai ystävän kanssa pyöräilemään Sveitsin ja lähiseudun maastopyöräilyreiteillä.

Messutarjous

– 2h sähköfatbike vuokraus kahdelle 50 € (norm. 90 €)
– varaus 18.-21.1.2024 myynti@sveitsirent.fi

Suomen Rautatiemuseon huopakassi 5 €

Hyvinkää

Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen vastuumuseo ja muistiorganisaatio, joka tutkii, tallentaa ja esittää suomalaista rautateiden kulttuuriperintöä. Museon sijaintipaikka on kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen Hanko–Hyvinkää -rautatien asema- ja varikkoalue, joka on rakennettu 1870-luvun alussa.

Messutarjous

-Kevyt ja reilun kokoinen huopakassi 5 € (norm. 19,50 €)
– Myynnissä verkkokaupassa sekä museokaupassa

Suomen Rautatiemuseon matkalaukkutagit kaksi yhden hinnalla

Hyvinkää

Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen vastuumuseo ja muistiorganisaatio, joka tutkii, tallentaa ja esittää suomalaista rautateiden kulttuuriperintöä. Museon sijaintipaikka on kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen Hanko–Hyvinkää -rautatien asema- ja varikkoalue, joka on rakennettu 1870-luvun alussa.

Messutarjous

– Matkalaukkutagit nostalgisella kuvalla 2 kpl yhden hinnalla
– Myynnissä verkkokaupassa sekä museokaupassa

Vauhtifarmin saunavuoro 100 €

Nurmijärvi

Vauhtifarmi on perheyritys, joka on erikoistunut elämyksiin ja kehittänyt vanhaa (1810 v.) sukutilaa Nurmijärven Perttulassa. Unohtumattomien elämysten tarjoamiseen omistautuneet sisarukset Ari ja Anne pyörittävät farmia rakkaudesta lajiin -periaatteella ja sen näkee kaikesta toiminnasta.

Messutarjous

– 2 tunnin saunavuoro 100 € (norm. 200€)
– Voimassa 22.12.2024 saakka

Onnin matkassa -kirja 26 €

 

Mood of Finland on koulutukseen ja luontomatkailuun erikoistunut yritys. Messutarjouksena voit ostaa omaksesi yrityksen omistajan, Anu Nylundin, toimittaman Onnin matkassa -kirjan. Kirjan tekijänpalkkiot ohjataan Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojeluun.

Messutarjous

– Onnin matkassa kirja 26 € (norm. 32 €)

Metsänautin Tentsile vuokraus -30 %

Tuusula

Vuokraa Tentsile – Connect puuteltta ja tee retkestäsi elämys! Lepää puiden syleilyssä taivaan alla kuunnellen luonnon ääniä, hengitä maailman puhtainta ilmaa. Tentsile Connect sopii 1-2 henkilölle, kantavuus 420 kg. Tentsile nouto tapahtuu Tuusulasta, monien retkipaikkojen läheisyydestä.

Messutarjous

– Tentsile Connect vuokrauksesta -30 % koodilla MATKA24, alennus verkkokaupassa 31.5.2024 asti, varauksen voi tehdä kesäkaudelle 2024

Vauhtifarmin Airsoft peli yleiseen peliin 30 € / hlö

Nurmijärvi

Airsoft on jännittävä ja todella liikunnallinen ulkoilmapeli. Siinä on samanlaisia ominaisuuksia kuin paintballissa, mutta muutamalla eroavaisuudella. Kuulat ovat 6mm kokoisia, biohajoavia, eivätkä tahraa tai satu osuessaan. Peli sopii kaikille 12-85v pelaajille.

Messutarjous

– Airsoft peli yleiseen peliin 30 € / hlö (norm. 60 € / hlö)

SeikkailuSveitsin kaikista verkkokaupan tuotteista 15 % alennus koodilla MATKAMESSUT

Hyvinkää

SeikkailuSveitsin seikkailupuisto sijaitsee upeissa maisemissa vain kivenheiton päässä Hyvinkään keskustasta. Puihin rakennetut köysiseikkailuradat tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja liikuntaa raittiissa ulkoilmassa.

Messutarjous

– 15 % alennus kaikista SeikkailuSveitsin verkkokaupan tuotteista koodilla MATKAMESSUT

Osallistu Matkamessujen aikana arvontaan ja voita mahtavia palkintoja!

 Valmiina seikkailuun vuonna 2024? Messuarvonnastamme voit voittaa hotelliyön, pääsylippuja ja mahtavia elämyksiä HelsinkiNorth alueen matkailukohteisiin!