Wau, mikä Valtava Verkostopäivä Valtavalla osaamisella – 2.11.2022

Kitara soi ja ihmiset saapuivat historialliseen Hyvinkään Villatehtaan kokoustilaan. Innostusta ilmassa, vanhoja tuttuja ja uusia osallistujia verkostoitumaan. “Hauska tavata” kuului useasti! Teemu Nurminen tarjoili meille aamun alkuun palan Villatehtaan historiasta! On kyllä upea paikka! 

Seuraavaksi eteen saapui Jungle Juice Barin perustaja Noora Fagerström – mistä kaikki lähti liikkeelle? Smoothien varrella matkan aikana on sattunut myös monta kommervenkkiä, joista hän on selvinnyt. Lähellä on myös ollut, että koko yritys ei olisi selvinnytkään kaikista vaikeuksista. Yrittämisen sitkeyttä, innostusta ja verkostojen tärkeys korostui hänen puheissaan. Valovoimainen esiintyjä, josta jäi kyllä hyvä energia leijailemaan koko labrapäivän ajaksi. 

Iltapäivällä saimme tutustua Tripsterin tarinaan, jonka meille tarjoili Paula Kultanen Ribas sekä Siru Valleala. Intohimoisina matkailijoina Paula ja Siru kertoivat, mitä kaikkea ovat tehneetkään yrityksessään. Digitaalisia upeita ratkaisuja matkailualalle. Oletko käynyt kuuntelemassa heidän podejaan, tai lukenut heidän matkaopaskirjoja? Kännykkään voi ladata näppärästi myös DayTripster-sovelluksen, jonka avulla voi löytää uusia matkakohteita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. 

Hankkeeseemme on tullut mukaan energiapakkaus Heli Hajda joka veti päivän aikana verkostoitumista ja ideointia tulevaan tuotekehityskampanjaamme. Mitä matkailualueemme kaipaa, mitä lähdetään kehittämään, mitä asiakkaat haluavat ja mitä valtavaa osaamista meillä yrittäjien kesken jo onkaan. Näistä asioista koostui valtava verkostoituminen ja innostuksen ja ideoinnin määrä oli kyllä valtava jo heti nyt ensimmäisellä kerralla! 

Matka on vasta alussa ja hyppää ihmeessä mukaan seuraaviin päiviin 16.11. & 30.11. & 8.12.2022 ja kaikkea valtavan hienoa on muuten luvassa!  

LISÄTIETOJA:

Roni Pakkala

Projektipäällikkö

+358 40 661 6274

roni.pakkala@helsinkinorth.fi

HelsinkiNorth ry

Sini Rauhala

Hankevastaava

+358 40 610 4706

sini.rauhala@hyria.fi

Hyria koulutus Oy