Asian ytimessä “Donettaminen  – 25.1.2023

Kevään eka labra pärähti käyntiin englanniksi, koska meillä oli ilo saada vieraaksemme suoraan Portugalin  Yliopistosta Professori Luis Mota. Hän johdatti meidät aamulla robotiikan ja matkailun trendien maailmaan. Tuleeko robotit olemaan osa työtiimiämme jo lähivuosina? Se on varma, että heistä on meille suuri apu, vaikka osa hieman epäilevästi suhtautuikin niihin.  

Startin jälkeen kieli vaihtui suomeksi ja lähdimme Tamoran Muutosvalmentajien kanssa luomaan uutta. Lähdimme tekemään matkailutuotteita kesää kohti. Ideoita on runsain mitoin ja tavoitteena on seuraavat kolme kertaa panostaa näihin tuotteisiin ihan urakalla, jotta meillä on uutta ja kivaa alueella myynnissä kesän korvalla.  

Valmentajat Tom & Tom sanoivat myös, että heidän kanssaan “donetetaan” asiat kuntoon. Ihan liian vähän käytetty termi, mutta nyt ei enää jahkailla, vaan tehdään konkreettisesti asiat tässä talven aikana kuntoon! 

Päivässä meillä oli myös “tarkkailijoina” oppimassa muutama matkailualan opiskelija, jotka osallistuvat pian matkailualan valtakunnalliseen taitajat-kilpailuun. Myös heiltä tuli kivoja vinkkejä tuotteisiin. 

Jatketaan tuotteilla taas parin viikon päästä, eli 8.2.2023. Tervetuloa – vielä ehdit yrittäjä hyvin matkaamme mukaan! 

LISÄTIETOJA:

Roni Pakkala

Projektipäällikkö

+358 40 661 6274

roni.pakkala@helsinkinorth.fi

HelsinkiNorth ry

Sini Rauhala

Hankevastaava

+358 40 610 4706

sini.rauhala@hyria.fi

Hyria koulutus Oy