Someta pienellä budjetilla tehokkaasti!  – 1.3.2023

HelNo & Hyria Laboratories rantautui tänään Hämeeseen ja Riihimäen Hotel Seurahuoneella tavattiin taas yrittäjien kanssa jo heti aamusta alkaen. Ihana Anni oli tänään vetäjänä laboratoriossa ja aiheena Facebook & Instagram mainonta! Anni oli meillä jo vetämässä somemarkkinointia jo joulukuussa ja osallistujien toiveesta pidimme toisen laboratorion aiheesta. Nyt hypätään vielä vähän syvemmälle somemarkkinoinnin maailmassa! 

Pienyrittäjille somemarkkinointi on tärkein markkinointikeino ja sen salat kannattaakin ottaa haltuun. Mikä parasta, tässä laboratoriossa otetaan huomioon somemarkkinoinnin tekeminen pienellä budjetilla, mutta silti tehokkaasti! Aamu alkoi Annin johdannolla “työkalujen käyttöön otolla” ja pikkuhiljaa kuuluikin “toimii” ja “toimii täälläkin”, kun yrittäjät saivat metabusiness suitet sun muut käyttö kuntoon. Tämän jälkeen alettiin toden teolla harjoittelemaan mainoskampanjan rakentamista. Anni näytti selkeän esimerkin ja sitten me testattiin! Jokainen teki oman harjoituskampanjansa ja Anni kierteli auttamassa ongelmissa.  

 Iltapäivällä keskityimme kampanjan muokkaamisen mainonnan jälkeen. Mikä oli toimiva ja mitä tietoa kampanjasta saa? Miten sitä kannattaisi muuttaa, jotta mainoksella saa mahdollisimman suuren hyödyn pienelläkin budjetilla. Olipa taas antoisa päivä ja aivot ruksuttaen lähdimme talviseen maaliskuun iltaan! 

LISÄTIETOJA:

Roni Pakkala

Projektipäällikkö

+358 40 661 6274

roni.pakkala@helsinkinorth.fi

HelsinkiNorth ry

Sini Rauhala

Hankevastaava

+358 40 610 4706

sini.rauhala@hyria.fi

Hyria koulutus Oy