Google Ads – Paranna osuvuutta! – 24.8.2022

Ihana kesä ja loma takana ja tällä uudella energialla startattiin labrojen syyskausi Hotel Sveitsissä!

Ei enempää, eikä vähempää vaan suoraan tiukkaan asiaan; Google Ads! Mitä se mainostaminen siellä netissä nyt sitten oikein on, mitä eri muotoja siellä on ja mihin pienyrittäjän esimerkiksi kannattaa keskittyä, kun joka paikassa ei ehdi olla?

Jokaisella osallistujalla oli Google Ads-tili valmiina ja ah, ihanaa päästiin heti siis ihan tosi toimiin! Kouluttajamme Anni selosti ensin hyvin, mikä on homman nimi ja sittenhän me heti testasimme omilla Googlen tileillä näitä asioita. Ei muuta kuin toimeksi! Teimme mainoksen ja hahmottelimme, mitä kaikkea tähän asiaan kuuluukaan.

Klik, klik, klikkaukset ne maksaa, mutta tuovat toivottavasti oikean kohderyhmän asiakkaita yritykselle. Keskityimme siis hakumainontaan ja kysymyksiä sateli. Muutamat olivat jonkin verran testailleet jo Googlen mainosten tekoa ja nyt koulutuksessa niistä avautui ihan uusia puolia. 

Syksyn aikana sparrailemme lisää yrityksien kanssa tässä mainosten maailmassa! Kannattaa olla tarkkana, mikä matkailualan mainos tältä alueelta kohta osuu silmään! Se on ehkä tehty juuri sinulle, sinua kohderyhmänä ajateltuna 😊 

We love uuden oppiminen ja sitä on kuulkaa tulossa pitkin syksyä ja paljon! Pysy kuulolla #helnohyrialabs!

LISÄTIETOJA:

Roni Pakkala

Projektipäällikkö

+358 40 661 6274

roni.pakkala@helsinkinorth.fi

HelsinkiNorth ry

Sini Rauhala

Hankevastaava

+358 40 610 4706

sini.rauhala@hyria.fi

Hyria koulutus Oy