Verkkokauppa Johkun esittely – 5.4.2023

Se on enemmän kuin varausjärjestelmä. Se, jonka avaat ensimmäisenä työpäiväsi alettua! Näin todettiin heti aamun alkuun laboratoriopäivässä, kun Hyrian Kruunu-kampuksella kunnon ryminällä hypättiin Johkuun. Osalle tämä oli jo tuttu, mutta osalle täysin tuntematon. Kouluttajamme Kirsi Mikkola kertoi kuvaavasti heti aamun alkajaisiksi Johkun hyödyistä, miten mainio verkkoalusta se on juuri matkailualan yrittäjälle. Kirsi myös painotti, että se taipuu yllättävän moneen asiaan yrityksille ja onhan käyttäjiä jo paljon Suomessa. Voit jopa tehdä omat kotisivusi Johkun alustaa käyttäen, wau! 

Kysymyksiä sateli pitkin päivää, “miten ne maksut menee, miten se komissio lasketaan, miten saan asiakkaalle automaattisen muistutusviestin retkestä esim. 12h ennen?” 

Parasta käytännön tekemistä oli tietysti taas opit heti käytäntöön labrojemme mukaisesti. Läppärit auki ja testaamaan! Johkussa on helppo harjoitella verkkokauppatoimintoja “salaa” – siten ettei kukaan näe niitä asioita. Harjoittelua olikin päivä täynnä ja jokainen pääsi mahtavasti alkuun ja hyvään vauhtiin. Kirsi näytti ja opetti meille paljon tietoa Johkusta.  Iltapäivällä yrittäjät lähtivät itsenäisesti viemään tuotteita Johkuun ja sieltä niitä nyt voi ostaa! Mahtavaa!  

LISÄTIETOJA:

Roni Pakkala

Projektipäällikkö

+358 40 661 6274

roni.pakkala@helsinkinorth.fi

HelsinkiNorth ry

Sini Rauhala

Hankevastaava

+358 40 610 4706

sini.rauhala@hyria.fi

Hyria koulutus Oy