Heipat, mutta ei hyvästit  – 1.6.2023

Yhteensä 22 laboratoriota nyt pidetty ja tänään kokoonnuimme tällä porukalla viimeistä kertaa! 

Yrittäjät tekivät ensin palautekyselyn hankkeesta ja tämän jälkeen teimme vielä avoimen keskustelun hankkeen hyödyistä, onnistumisisista ja mitä jatkossa kaivattaisiin? Oli mukava muistella tätä kahta vuotta, kun yhdessä olemme säännöllisesti kokoonnuttu eri laboratorioaiheiden ympärille. Olemme kaikki oppineet paljon ja ennen kaikkea myös tutustuneet toisiimme. Verkostoituminen onkin ollut yksi suuri hyöty, jonka yrittäjät tästä hankkeesta ovat saaneet. 

Päivässä oli mukana myös kilpailuja ja visailimme aiheesta “HelNo & Hyria”- hanketietäjä 2023. Kysymyksinä mm. Kuka oli ensimmäisessä laboratoriossa asiantuntijamme ja mitä se ESR- lyhenne tarkoittaa? Kisa oli tiukka ja tuomariakin tarvittiin, mutta hyvin osallistujat osasivat eri aiheet ja voittaja löytyi 

Nyt on HelNo & Hyria laboratories – liikevaihtoa matkailun ekosysteemistä hanke loppusuoralla, mutta mikään ei lopu tähän. Alueen matkailun kehittämisen startti on nyt kovassa vauhdissa! Meillä on loistava verkosto ja innokkaat yrittäjät. Alueella on mainiot mahdollisuudet, vaikka mihin! Jää seuraamaan ja kuulemaan, mitä alueella tulee jatkossa tapahtumaan! Kiitos ja kummarrus tältä erää! 

 Ihanaa matkailullista kesää kaikille! #helnotoboredom! 

LISÄTIETOJA:

Roni Pakkala

Projektipäällikkö

+358 40 661 6274

roni.pakkala@helsinkinorth.fi

HelsinkiNorth ry

Sini Rauhala

Hankevastaava

+358 40 610 4706

sini.rauhala@hyria.fi

Hyria koulutus Oy