Kokous- ja retkijärjestäjän HelNo -lista

Pitäisi järjestää seminaari, virkistyspäivä, kokous, yritysjuhlat tai tyky-päivä? Meillä on tarjota lista, joka kattaa vaativammatkin toiveet. Miltä kuulostaisi nopea siirtyminen kohteeseen ja enemmän aikaa paikan päällä, nimittäin HelsinkiNorthin ryhmä- ja kokouskohteissa viihtyy pidempäänkin. Laadukkaat, viihtyisät ja astetta erikoisemmatkin kokoustilat, retkikohteet ja virkistyspäiväpaikat yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa auttavat sinua järjestämään tapahtuman tai tilaisuuden, joka sujuu kuin tanssi ja jota muistellaan hyvällä vielä pitkään.

Yksi vaikuttavimmista kohteista sijaitsee Lopella Punelia-järven rannalla. Marskin Maja ei ainoastaan ole kokouspaikka tai ryhmien käyntikohde, vaan Suomen marsalkka Mannerheimin vanha metsästysmaja. Neljän sodan ylipäällikkö, valtionhoitaja, tasavallan presidentti ja tutkimusmatkailija sai majan 75-vuotispäivälahjaksi suomalaisilta sotilailta ja voi vain kuvitella, minkä määrän tarinoita se pitää sisällään. Marskin Maja on kuulu herkullisesta ruoastaan.

Alusta asti itse tehty ruoka ja erityisesti riistaherkut ovat Solttilan Majan bravuuri. Lämminhenkinen maalaismaisema ja rikkumaton luonnonrauha toivottavat erityisesti ryhmäruokailijat ja kokousryhmät tervetulleiksi. Uniikissa miljöössä pöytään katetaan muun muassa savusärkeä, lohta ja peuraa hunajaisilla juureksilla ja aterian kruunaa Soltinsuon lakkakinuskikakku. Tiesitkö muuten, että Kurkisuo, yksi Etelä-Suomen hiljaisimmista kohteista sijaitsee aivan Solttilan Majan tienoilla? Tule syömään hyvin ja kuuntelemaan hiljaisuutta!

Vai kiinnostaisiko hieman erilaisen ja elämyksellisen kokous tai juhlatilaisuus tunnelmallisessa ja vaikuttavassa Sarvikodassa. Mäntsälään on nimittäin tuotu ripaus aitoa Lapin taikaa. Kodan uumenissa voi hetkeksi unohtaa olevansa Etelä-Suomessa. Elämyksen Taika vie virkistyspäivä-, ja kokousvieraat myös unohtumattomille melontaretkille tarjoaa lisäksi lukuisia muita luontoelämyksiä.

Entäs sitten  Touhux? Jo nimi kertoo paljon. Murhamysteerejä –  kyllä luit oikein – erilaisia pihapelejä, melontaretkiä, kirkkovenesoutua, kulttuurikävelyitä, luontoretkiä, ja gps-rastien etsintää Tuusulassa järjestävä Touhux on tunnettu jännittävistä kokousten väliaikaohjelmista, sekä ikimuistoisten ja ammattitaidolla järjestettyjen  virkistys- ja tyhypäivien järjestämisestä.   

Ihastuttava ja lämminhenkinen Jalovilla on kaikkien neuloosiin, eli neulontaan hurahtaneiden ja sitä lähes tauotta toteuttavien ehdoton käyntikohde. Jalovilla tuottaa ja myy käsinvärjättyjä villalankoja. Jalovillan jokainen lankakerä on uniikki. Laadukkaan villan tae ovat suomalaisten tilojen onnelliset lampaat. Jalovillan tehtaanmyymälä sijaitsee Altian vanhassa hiivatehtaassa Nurmijärven Rajamäellä. Vanha tehdasrakennus on jo itsessään näkemisen arvoinen!

Jos haluat vauhtia kokouksiin tai virkistyspäiviin, ympärivuotisesti ryhmille avoinna oleva Vauhtifarmi  on virkistys- ja kokousryhmien mekka isolla M-kirjaimella. Farmi on täynnä aktiviteetteja, toinen toistaan hauskempia ja vauhdikkaampia pelejä ja ratoja. Ja jos rauhallisempaa menoa mielii, löytyy tilalta puitteet myös rauhoittavaan metsäjoogaan tai metsämindfulness-hetkeen. Suurin osa aktiviteeteista on sellaisia, joita et ihan joka paikasta löydä. Vai miten on, oletko jo kokeillut varjoliitoa? Mainio lisä on vauhtifarmin ihana lämmitetty uima-allas ja terassi allasbaareineen. Farmilta löytyvät laadukkaat kokoustilat juhlasaleineen reilusti yli sadalle henkilölle. Vauhtifarmille vaan, siellä eivät kokous- ja virkistyspäiväideat lopu kesken!

Nurmijärvellä kokous- ja kongressihotelli Kiljava Resort on kokousten ja yritystapahtumien upea kohde. Ja vain 40 minuutin päässä pääkaupunkiseudulta. Muuntautuvat tilat, lämminhenkinen palvelu ja Kiljava Resortia ympäröivä luonto ovat lyömätön trio ja onnistuneiden tapahtumien tae. Oli kyse sitten pienestä tilaisuudesta tai 400 henkilön tapahtumasta – täällä se onnistuu.

Mielenkiintoinen käyntikohde aivan kaikille on Suomen Metsästysmuseo Riihimäellä. Suomessa on metsästetty tuhansia vuosia. Tarinat, kertomukset ja luonto on koottu mahtavaksi kokonaisuudeksi. Museossa on esillä useampi perusnäyttely sekä vaihtuvia erikoisnäyttelyitä. Mikäli tämä kohde ei ole vielä tuttu, kannattaa se ottaa reissun varrelle. Tämä museo yllättää vaikuttavuudellaan.

Kaipaatko apua retken tai virkistyspäivän suunnitteluun ja toteuttamiseen? Uudenmaan Seuramatkat kokoavat kaikenkokoisten ryhmien tarpeet yhteen yhden kontaktin periaatteella. Jätä retken tai kokonaisuuden suunnittelu kokeneiden ammattilaisten harteille ja valmistaudu itse nauttimaan tulevasta tapahtumasta. Oletteko valmiina? Astukaa bussiin ja antakaa Uudenmaan Seuramatkojen kuljettaa kohti vaivatonta, juuri teille räätälöityä retkeä toivekohteisiin, kokousta, virkistyspäivää tai yritystapahtumaa.

Lue lisää blogiartikkeleita:

Treffeillä puusta punaiselle matolle – HelNo vai HelYes?

Treffeillä puusta punaiselle matolle - HelNo vai HelYes?Miksi käyttää aikaa matkustamiseen, kun voi käyttää aikaa perillä oloon? Vain tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta olet jo lomatunnelmissa. HelsinkiNorthin matkailukohteet, komeat maisemat ja monipuoliset...

Reissuun vanhempien kanssa – HelNo!

Reissuun vanhempien kanssa – HelNo!Vai sittenkin joo! HelsinkiNorth on vastaus teinejä sisältävän perheen lomatoiveisiin sekä pelastus jo siinä hetkessä, kun keskustelua viritellään. Siis vanhemmat, ei huolta - me tiedämme, mihin kannattaa suunnata kesälomalle teinien...

Mistä on parhaat perhelomat pienten lasten kanssa tehty?

Mistä on parhaat perhelomat pienten lasten kanssa tehty? Ylläreistä, älliköistä, hyppelystä, kiipeilystä, lyhyistä etäisyyksistä, superhyvästä ruoasta ja niistä omimmista ihmisistä kaikessa hauskassa mukana. Miten tämä sitten käytännössä järjestetään? Vastaus on...

Tunti Helsingistä ja se on HelNo to boredom!

Tunti Helsingistä  ja se on HelNo to boredom! Valmiina kesälomaseikkailuun? Hyvä - sitten mennään! Ajomatka Helsingistä kestää vain tunnin, koska päämääränä on HelsinkiNorth!Jos et ole vielä kuullut, HelsinkiNorth on tämän kesän ykköslomakohde kaikille kotimaassa...