Tunti Helsingistä  ja se on HelNo to boredom! 

Valmiina kesälomaseikkailuun? Hyvä – sitten mennään! Ajomatka Helsingistä kestää vain tunnin, koska päämääränä on HelsinkiNorth!

Jos et ole vielä kuullut, HelsinkiNorth on tämän kesän ykköslomakohde kaikille kotimaassa matkaileville – niin perheille, kahden kesken matkaaville kuin ryhmillekin. HelNo on ihania herkkuja, puhdasta luontoa, pehmeitä tyynyjä, vauhdikasta tekemistä, uniikkeja ostoksia, kulttuuria, tarinoita, seikkailuja ja ennen kaikkea elämyksiä ja ihania kesälomamuistoja. Tärkeimpänä on kuitenkin ehdoton lupaus tylsyyden torjunnalle: HelNo to boredom!

Mikä HelsinkiNorth?


HelsinkiNorth – tunti Helsingistä pohjoiseen ja olet loma-Suomessa.

Ja mikä parasta, tänne mahtuu! Siksi mahtavat matkailuyrityksemme Hyvinkäältä, Mäntsälästä, Nurmijärveltä, Tuusulasta ja Lopelta toivottavat myös sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan, seikkailemaan, lomailemaan, kokoustamaan tai ihan vain piipahtamaan HelsinkiNorthin alueelle – onhan se niin lähellä.

Meille löytää suuntaamalla pääkaupunkiseudulta pohjoiseen. Voit makustella ja suunnitella reissuasi tutustumalla meihin ja kohteisiimme alueen matkailutoimijoiden yhteisellä HelsinkiNorth -sivustolla. Tarjolla on roppakaupalla niitä kaikkein rakkaimpia ja kivoimpia matkailumuistoja.

Alue on täynnä uskomattoman hienoja ja kiehtovia luonto-, matkailu- ja kulttuurikohteita, tapahtumista puhumattakaan.   

 

Helposti saavutettava HelsinkiNorth

HelsinkiNorthin matkailukohteet ovat helposti saavutettavissa pääväyliä pitkin omalla tai linja-autolla. Myös juna kuljettaa – jos ei jokaiseen HelsinkiNorth-kohteeseen ihan perille asti, niin ainakin lähelle.

Eikä mikään estä hyppäämästä pyörän selkään. HelsinkiNorth on myös pyöräilijöiden paratiisi ruuhkattomine väylineen, vehreine maisemineen sekä runsaine palveluineen.

HelsinkiNorth koostuu elävistä pikkukaupungeista ja kylistä. Käyntikohteet ovat lähellä toisiaan, mikä mahdollistaa niiden ketterän yhdistämisen toisiinsa. Tekemistä riittää, kahviloita ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun eikä täältä ole edes kiire pois, majoituskohteemme varmistavat sinulle makoisat unet ja shoppailukierrokselta löytyy oivat tuliaiset.

 

HelsinkiNorthissa viihtyvät kaikki nollasta sataan!

Monipuolinen HelsinkiNorth tarjoaa jokaiselle jotain – matkaat sitten itseksesi, perheen parissa, aikuisten kesken tai vaikka suuremmalla porukalla. Täällä viihtyvät kaikki nollasta sataan.

Mistä on hyvät perhelomat tehty? Lyhyistä etäisyyksistä, hyvästä ruuasta ja kaikenlaisesta kivasta tekemisestä. HelsinkiNorth on kuin tehty perheiden lomaseikkailuja varten.

Romanttinen loma mielessä? HelsinkiNorthissa et käytä aikaa matkustamiseen vaan perillä oloon. Ja mikä parasta, tänne pääsee aina helposti ja nopsasti takaisin…

Jos mielit matkaan yrityksen tai yhteisön kanssa, HelsinkiNorth on täydellinen valinta. Erilaiset kokoukset, yritysjuhlat, virkistyspäivät ja ryhmämatkat yrityksille ja yhteisöille järjestyvät ensiluokkaisissa puitteissa, lapinkodan taianomaisessa hengessä tai jossain sillä välillä – valinta voi olla vaikea, sillä vaihtoehtoja on monta.

 

Jotain, jota et ehkä edes tiedä kaipaavasi

HelsinkiNorth on tarpeeksi lähellä, mutta riittävän kaukana, jotta loma tuntuu lomalta. Kun kaipaat jotain uutta, jotain jota et ehkä edes tiedä kaipaavasi, se saattaa löytyä lähempää kuin uskotkaan.

HelNo -kohteet toivottavat sinut ja kumppanisi lämpimästi tervetulleiksi. Mitä saisi siis olla: päiväreissu vai pidempi hetki? Sama se, kaikille löytyy varmasti sopiva tapa irrottautua arjesta.

HelsinkiNorthin alueella seikkailee kesän ajan kuvitteellinen perhe, jota luotsaa perheenäiti “Kapu”. Ota HelsinkiNorthin Facebook ja Instagram seurantaan ja kuulet alueen parhaat vinkit ja tarinat tuoreeltaan.  

 

Lue lisää blogiartikkeleita:

Kokous- ja retkijärjestäjän HelNo -lista

Kokous- ja retkijärjestäjän HelNo -listaPitäisi järjestää seminaari, virkistyspäivä, kokous, yritysjuhlat tai tyky-päivä? Meillä on tarjota lista, joka kattaa vaativammatkin toiveet. Miltä kuulostaisi nopea siirtyminen kohteeseen ja enemmän aikaa paikan päällä,...

Treffeillä puusta punaiselle matolle – HelNo vai HelYes?

Treffeillä puusta punaiselle matolle - HelNo vai HelYes?Miksi käyttää aikaa matkustamiseen, kun voi käyttää aikaa perillä oloon? Vain tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta olet jo lomatunnelmissa. HelsinkiNorthin matkailukohteet, komeat maisemat ja monipuoliset...

Reissuun vanhempien kanssa – HelNo!

Reissuun vanhempien kanssa – HelNo!Vai sittenkin joo! HelsinkiNorth on vastaus teinejä sisältävän perheen lomatoiveisiin sekä pelastus jo siinä hetkessä, kun keskustelua viritellään. Siis vanhemmat, ei huolta - me tiedämme, mihin kannattaa suunnata kesälomalle teinien...

Mistä on parhaat perhelomat pienten lasten kanssa tehty?

Mistä on parhaat perhelomat pienten lasten kanssa tehty? Ylläreistä, älliköistä, hyppelystä, kiipeilystä, lyhyistä etäisyyksistä, superhyvästä ruoasta ja niistä omimmista ihmisistä kaikessa hauskassa mukana. Miten tämä sitten käytännössä järjestetään? Vastaus on...