Treffeillä puusta punaiselle matolle – HelNo vai HelYes?

Miksi käyttää aikaa matkustamiseen, kun voi käyttää aikaa perillä oloon? Vain tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta olet jo lomatunnelmissa. HelsinkiNorthin matkailukohteet, komeat maisemat ja monipuoliset palvelut auttavat sinua unohtamaan arjen kiireet ja keskittymään siihen olennaiseen – rakkaimpaan. Romanttinen miniloma kesällä odottaa – HelYes!

Jos saamme suositella täältä HelsinkiNorthin eli HelNo:n päästä, kahdenkeskisellä reissulla kannattaa panostaa hyvään hotelliin. Scandic Hotels Hyvinkää sijaitsee kirjaimellisesti Hyvinkään parhaalla paikalla, aivan keskustassa monipuolisten palvelujen ympäröimänä. Pistäydy lasilliselle aulabaariin tai pubin puolelle ja nauti romanttinen illallinen hotellin viihtyisässä ravintolassa. Scandic Hotels Hyvinkään aamiainen on tunnetusti lyömätön ja sille kannattaa varata aikaa… ellette sitten halua tilata aamiaistarjotinta huoneeseenne… Tämä hotelli sopii pariskunnille.

Hotel Sveitsi on sekin keskustan tuntumassa, mutta omassa rauhassa kauniin harjumaiseman äärellä. Laadukas hotelli palveluineen ja yhteistyökumppaneineen tarjoaa rikkoutumattoman rauhan tai hyvän lähtökohdan pieneen seikkailuun. Kahdenkeskisessä aikuisten hotellilomassa parasta on se, että joku muu hoitaa tiskit ja keittää kahvit, sillä nyt nautitaan!

Mikä olisikaan mukavampaa kuin ihana retki tai vaellus luonnossa rakkaimman kanssa? Mäntsäläläinen luonto- ja matkailualan yritys Kaarna Outdoors auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi päiväretken tai useamman päivän vaelluksen iki-ihanassa ja rakkaassa suomalaisessa luonnossa. Eikä haittaa, vaikkeivat retkeilyvarusteet tulleet mukaan, voitte vuokrata ne paikan päältä. Saatte tarvittaessa mukaan myös evästä ja pidemmille vaelluksille kunnon ateriat. Valikoimista löytyy myös mainio “Treffit päin v*ittua” -retkipaketti. Kyllä, luit oikein –   kirjaimellisesti kyllä, käytännössä ei välttämättä lainkaan!

Entä miten olisi, jos ehdottaisit kumppanillesi yöpymistä puussa? Se on juuri niin romanttista yhdessäoloa, kuin miltä kuulostaa.  Napatkaa Tentsile-puuteltta mukaan Tuusulassa toimipistettään pitävästä Metsänautti -matkailupalvelusta. Etsikää kohde, jossa yöpyminen on jokamiehenoikeuden mukaan sallittua ja viettäkää yötön yö metsässä. Puhtaassa luonnossa nukutun yön jälkeen olo on hyvinvoiva ja rauhallinen. Metsänautti neuvoo Tentsilen asennuksessa eli miten teltta sidotaan puuhun ja pakkaa mukaan myös sadepeitteen sekä puunsuojat, jottei puihin jää jälkiä majoittumisesta. Saatavilla myös avaimet käteen Tensile -palvelu.

Red Carpet -festivaali 21.-27.8.2023 on upea kotimaisen elokuvan ja viihteen moderni ja tunnelmaa pulppuava viikon mittainen elämys elokuussa. Festivaali levittäytyy Hyvinkään keskustaan tuoden mukanaan elokuvia, Suomen eturivin musiikkiartisteja, tekijätapaamisia, keskusteluja ja erilaisia kaupunkitapahtumia. Elokuisessa illassa bistrovalojen lämpimässä valossa musiikin ja elämän keskellä voi tuntea hetken arjen yläpuolella. Red Carpet -festivaali tarjoaa viihdettä kaikille viihteen ystäville. Osassa tapahtumia ikäraja on K-18.

 

Muita hyviä HelNo -tärppejä pariskunnille

Hyvinkään Sveitsin alueella toimiva Sveitsi Rent kutsuu lomailijat nauttimaan alueen upeasta luonnosta pyörän selästä käsin. Sveitsi Rent vuokraa fatbikeja sähköllä ja ilman omatoimiseen käyttöön. Paikan päältä löytyvät kaikki onnistuneen pyöräretken välineet ja saat myös opastusta niiden käyttöön sekä reitteihin.

Mäntsälän Hirvihaarassa teitä odottaa ihanan tunnelmallinen Majatalo Elsa. Huoneista avautuva idyllinen maalaismaisema pysäyttää kauneudellaan ja rauhallisuudellaan. Aamulla voi herätä tuoreen pullan tuoksuun, sillä samassa talossa sijaitsee Leipomo Viljaherkku, jonka herkut voi napata matkan jatkuessa evääksi tai kotiin viemisiksi. Ihanan romanttista!

Mäntsälässä matkailtaessa kannattaa ehdottomasti pysähtyä nauttimaan viehättävän Mäntsälänjoen halkoman kirkonkylän tunnelmasta sekä pistäytyä kulttuurihistoriallisissa ja upeissa museokohteissa Alikartanolla ja Sepänmäellä. Alikartanon tila perustettiin jo 1600-luvun alussa. Ja tarina kertoo, että Pohjoismaiden kuuluisin alkemisti August Nordenskjöld yritti vuosikausia valmistaa siellä viisasten kiveä alkemistisessa uunissaan, joka on yhä nähtävillä kartanossa. Sepänmäen käsityömuseo on taasen kahdenkymmenen alkuperäisellä paikallaan seisovan rakennuksen ulkoilmamuseo, joka kertoo vuosisatoja vanhasta elämästä mielenkiintoisella tavalla.

Lue lisää blogiartikkeleita:

Kokous- ja retkijärjestäjän HelNo -lista

Kokous- ja retkijärjestäjän HelNo -listaPitäisi järjestää seminaari, virkistyspäivä, kokous, yritysjuhlat tai tyky-päivä? Meillä on tarjota lista, joka kattaa vaativammatkin toiveet. Miltä kuulostaisi nopea siirtyminen kohteeseen ja enemmän aikaa paikan päällä,...

Reissuun vanhempien kanssa – HelNo!

Reissuun vanhempien kanssa – HelNo!Vai sittenkin joo! HelsinkiNorth on vastaus teinejä sisältävän perheen lomatoiveisiin sekä pelastus jo siinä hetkessä, kun keskustelua viritellään. Siis vanhemmat, ei huolta - me tiedämme, mihin kannattaa suunnata kesälomalle teinien...

Mistä on parhaat perhelomat pienten lasten kanssa tehty?

Mistä on parhaat perhelomat pienten lasten kanssa tehty? Ylläreistä, älliköistä, hyppelystä, kiipeilystä, lyhyistä etäisyyksistä, superhyvästä ruoasta ja niistä omimmista ihmisistä kaikessa hauskassa mukana. Miten tämä sitten käytännössä järjestetään? Vastaus on...

Tunti Helsingistä ja se on HelNo to boredom!

Tunti Helsingistä  ja se on HelNo to boredom! Valmiina kesälomaseikkailuun? Hyvä - sitten mennään! Ajomatka Helsingistä kestää vain tunnin, koska päämääränä on HelsinkiNorth!Jos et ole vielä kuullut, HelsinkiNorth on tämän kesän ykköslomakohde kaikille kotimaassa...